Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

JAKI SMAK TORTU??

Polecane posty

ja wybieram śmietankowo-czekoladowy na spirytusie z powidłami,i od lat pamiętam,że tort schodził cały podczas jednego wieczoru.

dziewczyny a właśnie jakie bierzecie dekoracje na górę tortu?Bo my będziemy mieć te świeczki iskrzące.a co sądzicie na temat lukrowej pary młodej na górze tortu?bo ja raczej z tego zrezygnuję ;)

żadnych par :) najwyżej te świeczki iskrzące na wjazd. I nic poza subtelną dekoracją tortu jaką opisałam wyżej. A zapomniałam dodać, że patera będzie sama w sobie strojna i pewnego rodzaju dekoracją.

kurcze ja chcialam caly czekoladowy (czekoladowe ciasto, czekoladowa masa + oblany białą czekoladą) no ale własnie ostatnio tak rozmawialismy ze chyba taki bedzie za ciezki i własnie zeby wziąść z bitą śmietaną +z kremem z owoców leśnych ale chce zeby oblali mi go białą czekolada tylko kurde chyba nie bedzie pasowala ta czekolada :O tak strasznie podobają mi sie torty oblane czekoladą a na wierzch chciala zeby w cukierni zrobili mi takie serca czekoladowe jakos połączone i takie tylko cos nic wiecej ale juz sama niewiem

ale biała czekolada do owoców leśnych wg mnie super pasuje :) robiłam kiedyś ciasto z bitą śmietaną oblane czekoladą, tez fajne zestawienie, a kiedyś krem czekoladowy na bazie bitej śmietany i świetnie się komponowało.

Gość zwyczajnie nic ciekawego

a po co mi coś bardzo wymyślnego? Wole skromnie a zarazem ładnie:) A nie pełno kwiatuszków, listków i bóg wie czego jeszcze, no i ta para młoda na środku, mi się to nie podoba.

Gość Catherine Zeta-Jones
Zalezy ile macie pięter torta? wiec ja proonuje: Parter - tort węgierski (pyszny) 1 piętro: Ciemny tore z kremem ajerkoniakowym 2 piętro - owocowy tore z białym kreme 3 pietro - torcik waniliowy. Buziaki

Gość bfbfbfbfbfbf
Mi się taka parka na górze tortu podoba. I nie lukrowana, tylko plastikowa, żeby można ją było sobie na pamiątkę zachować :) Natomiast żadnych falbanek, różyczek i listeczków.

bardzo ładna ta twoja dekoracja. ja będę mieć trzypiętrowy tort również z taką delikatną dekoracją, nawet delikatniejszą bo kwiatki będą również białe. na twoim miejscu zrezygnowałabym tylko z umieszczonych tam imion :)

Gość gość
My bedziemy mieli tort 6 lub7 pietrowy i smak bedzie albo uwaga smietankowy, waniliowy albo maxi kingowy jazeli nie będę wiedziała na jaki się zdecydowac to każde piętro będzie o innym smaku i bedziemy mieli dekoracje z żywych czerwonych i ecru róż do rego bedzie tort udekorowany czerwoną wstazka na dole każdego piętra i jeszcze bedzie taśma diamentowa i w rozach tez po malym diamencie a figurkę na tort bedzie para lodowa ale sztuczna co będzie wyglądał na prawdziwa figurkę z lodu hehe i tort będzie w bialym kolorze takze bedziemy mieli tort najladniejszy za wszystkich na święcie haha ;-)

Gość gość
Na moim przyjęciu, tort będzie podany zaraz po obiedzie na deser. Na każdym weselu na którym byłam tort był późno podany i nikt go nigdy do końca nie zjadł, choćby nie wiem jak był dobry. Na talerzykach zostawały zmasakrowane lub ledwo podziubane kawałki. Ludzie są już zazwyczaj objedzeni i najczęściej po wielu głębszych a wódka i tort to średnio udana mieszanka. Mój tort będzie Schwarzwaldzki, na ciemnym biszkopcie, z ciemną czekoladą z wiśniami w spirytusie i jedną cienką warstwą bitej śmietany, dla mnie to torty śmietanowe są właśnie mdłe i pozbawione smaku.

Gość gość
ale te żywe kwiaty to da sie zjeść

Gość gość
ja uwielbiam lekkie torty owocowe koniecznie z bita smietana i posypka z bialej startej czekolady;)

Gość gość
torty z żywymi kwiatami za przeproszeniem to dal mnie są do d**y,tych kwiatów nie da sie jeść to po co na torcie leżą

Gość gość
Co za czubki z was kobity wiadomo ze tych kwiatow sie nie je to ma byc do dekoracji moje 2 ciocie ktore braly ślub rowniez miali tort z żywych roz ha i co teraz powiecie lesby haha

Gość gość
to co na torcie to sie wszystko jada ,jełopy jedne

Gość gość
Najsmaczniejszy tort, jaki jadłam na weselu, to tort szwarwaldzki i malinowy.

Gość gość
A co powiecie na tort o smaku JAGODOWYM mniam mniam

Gość gość
A moze jagodowy lub czarną pozeczke :-)