Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gardze lumpeciarami

jak mozna kupowac ubrania w lumpeksie

Polecane posty

Gość gardze lumpeciarami

to obrzydiwe?? nosic rzeczy kogos, kto byc moze byl chory, mial wszy albo byl brudny ja bym nigdy sie nie odwazyla na noszenie rzeczy osoby ktoerj nie znam blee wogole lumpeksy są odrażające , są tam same szmaty do podlogi co widac przez witryny

Gość gardze lumpeciarami
ale to takie niehigieniczne fuuj wogole to z lumpeksow to wali na kilometr

Gość masz problem

Gość 1234567.........
ble ble ble ...nie raz w lumpeksie można trafić takie okazy żeby Ci szczęka opadła ....znam kobiety które mają kasy jak lodu a chodzą do lumpeksów po za tym od czegoś jest pralka i żelazko prawda ? ja osobiśie nie kupuje tylko bielizny i butów

Gość od trzech
lat nie wydałam ani złotówki w "normalnym" sklepie nie licząc oczywiście bielizny czy butów , babki na ulicy potrafią mnie zaczepic gdzie kupiłam to czy tamto , lumpeksy górą :classic_cool:

Gość gardze lumpeciarami
o fuj jestescie obrzydliwe , chodzic w takich szmatach po ulicy

Gość atmosphere to nic innego
jak primark... te ciuchy w lumpeksach sa z reguly drozsze niz nowe w sklepie... ale w polsce nie ma primarka

Gość ona wami gardzi
a wy jeszcze z nią w" dyskuty" sie wdajecie ;)

Gość 1234567.........
nie obrażaj porządnych ludzi nikt Cię nie zmusza żebyś tam chodziła więc się nie czepiaj ...założę się że większość Twoich bliskich koleżanek się tam ubiera ale jak znają Twoje podejście to na pewno się nie przyznają

Gość gardze lumpeciarami
nieprawda, tylko odrzuca mnie sam fakt kto te szmaty nosil przedemną i od razu nasowa mi sie jakas pijaczka albo schorowana kobieta abo zawszywacona . Nie potrafie nie myslec kto w tych rzeczach chodzil przedemną

Gość gardze lumpeciarami
zresztą sam fakt pojscia do lumeksu na zakupy to dla mnie wstyd, jakby mnie ktos ze znajomych zobaczyl to zapadlabym sie pod ziemie oczywiscie nie jestem bogata, raczej na srednim poziomie ale czasami juz za 7 zl mozna kupic nową koszulke

Gość gardze lumpeciarami
czemu zawszona , zawszywacona tez moze byc przeciez :P

Gość ciekawe czy autorka je czasem
w restauracji ( nawet w luksusowej zarcie czasto przygotowuje sie w obrzydliwy spoób). czy je wędliny, jogurty., zerszta cokolwiek - kazdy, kto widzial, jak sie przygotowuje zywnosc juz jej nie je.Czy jezdzisz autobusem, pociagiem ,samolotem ( foteli sie nie pierze,w odroznieniu od lumpowuych ciuchów, a na nich kladl glowe facet z grzybica lupiezem, wszami itd) T teatrze w kinie tez chorzy ludzie siadaja na fotelachI . I w dodtku oddychaja, kichają, Dlugo mozna wymienic, wiec argumenty sa smieszne.

Gość atmosphere to nic innego
mam być szczera ? tutaj się przypne do rzeczy atmosphere... znalazlam w internecie strone gdzie mozna zamowic w polsce ich rzeczy torebka nr. 1 http://www.sklepatmosphere.pl/product_info.php?cPath=23_35&products_id=188 cena 39 zl.... w primarku widzialam ja jakies 1,5 miesiaca temu przeceniona z 1,5 funta czy moze z 2 funtow na 50 pensow.... torba nr 2: http://www.sklepatmosphere.pl/product_info.php?cPath=23_35&products_id=195 cena 119 :O:O:O w primarku w zeszlym roku .... 8 funtow.. pozniej mozna bylo kupic za 5 funtow... w tej sytuacji wolalabym je kupic w lumpeksie....

ostatnio w jednym lumpeksie znalazłam krótką czarną spódniczkę calvina kleina, jeszcze z metkami i guziczkiem zapasowym, więc chyba nikt jej nawet nigdy nie nosił - zapłaciłam za nią 4zł, słownie: cztery złote. nie wszystko, co w lumpeksach, to znoszone szmaty :D ja tam uwielbiam chodzić na lumpy, w markowych sklepach kupuję tylko spodnie, bieliznę, buty i ładne sukienki od okazji.

Gość 1234567.........
skoro masz z tym problem to nie kupuj tam i już ale słowo gardzę jest tutaj nie na miejscu

Gość ucieszonam
nowa koszulka za 7 zł to szmatka chińska dobra do pierwszego prania

Gość ciekawe czy autorka je czasem
masz chyba bardzo niska samoocene, jesli sie zapadasz pod ziemie, gdy ktos cie ujrzy w lumpie.

Gość to fajnie
Głupia prowokacja, olejcie.

Gość gardze lumpeciarami
kupialam za 7 zl i mam ją juz 4 miesiące kilka raz wypraną i nic sie nie dzieje pisze made in pakistan :) ale jest dobra moja kuzynka nalogowo odwiedza lumpeksy ale jak ją widze w tych szmatkach smiac sie chce, są wynoszone,zmechacone, i wogole brzydkie co z tego firmowe jak są brzydkie

Gość wkurzona na ciebie
W lumpeksach są ciuchy sprowadzane, z zagranicy, często w prawnie nie noszone, nikt ci nie każe kupowac zniszczonej szmaty, ja patrze na metki, na firmę i czy nie zniszczona, wyblakła. Trzeba umieć wyszukac i mieć cierpliwość. Poza tym dobrze się czuję w materiałach naturalnych, czystej bawełnie i mam tam duży wybór tego.

Gość karrambba
te ciuchy pochodzą z bogatszych krajow niż nasza Polska i tam ludzie oddaja takie ciuchy bo juz im sie znudzily widac ze masz w pamieci lumpeksy z dawnych czasow kiedy to te ciuchy faktycznie tylko do szmat byly podobne teraz jest inaczej

Gość bulinkaa2
jest wiele rzeczy w lumpeksach z nowymi bielutkimi metkami dobrych firm, no i gardź sobie kim chcesz, kogo to obchodzi

Gość Alles
ja mam duzo rzeczy z lumpeksów i zadna nie jest znoszona ani nic. to jest jasne ze jak sie cos kupi to trzeba to wyprac wyprasowac itp czesto sa to rzeczy wysokiej jakości, i tak naprawde nikt mi nigdy nie chce uwierzyc ze kupiłam to w lumpeksie, nie mówiac juz o paskach czy torebkach za które musiałabym zapłacic duzo wiecej niz w lumpach poniewaz sa ze skóry. takze nie kupuje bielizny i butów ale reszte chetnie kupuje

Gość wkurzona na ciebie
ja podobnie, nie kupiłabym bielizny butów i czapek, ale reszta czemu nie

Gość rekinozer
lupeks lumpeksowi nierówny

Gość wawelny
kupowanie w lumpeksie to zniżanie się do poziomu szamba

Gość fhffhfhfh
a jak ktoś nie ma pieniędzy na inne sklepy? :(

Gość hehehehee do dupy
prowokacja