Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

macie w rodzinie, w znajomych kogos z kleru?

Polecane posty

Gość mam to w dupie i robie swoje
a i zapomniałam dodać że rok później Krzysiu wyjechał na misję do Afryki. Myślicie że to przez mojego racucha?:D W ogóle był dziwny i chyba strasznie nie podobało mu się że jego matka była z moim dziadkiem. Mojemu ojcu też się to nie podobało bo babka strasznie ciągneła od dziadka kase ale jednak potrafił być ponad to.

Sami a Ty ile masz lat?

a że się tak jeszcze niedyskretnie zapytam: co dy do jasnej anielki robiłaś w parku z podręcznikiem do 4 klasy?

spokoj kurwa bez klotni tutaj spac mi sie chce sami znasz jakis dobry sposob na pobudzenie? kawa odpada

hmm wrocil z tej misji?? uczyl katechizmu male bambusiatka, kopal studnie? ciekawe:)

e no to jak nauczycielka dorwała profesorka to życ nie umierać. Nudzić się z nim nie będziesz;)

ksiązki do 4 klasy nie mozna czytać :O tak mam i lubie takie książki ,jutro sobie kupię ksiązki do 5 klasy,może bedą ciekawsze?:O

Tamari nie wiem co się z nim teraz dzieje bo później zmarł mój dziadek i ta potłuczona rodzinka straciła nam się z oczu.

szkoda mam tow dupie sami nie mam marsa a poza tym nic to nie daje chyba musze sie przespac:-O co sie z mexx klocisz?:P

Gość czarny nick mam
moja kolezanka zyje z ksiedzem,Dopiero po 2 latach powiedziala mi prawde kim on jest:O Zyja jak rodzina:O

ciekawe czemu nie chce wystapic z zakonu? latwa kasa czy co? mega hipokryzja

Mam w rodzinie i mam wśród przyjaciół. Zalezy jaki to człowiek. Jeden z moich przyjaciół to fantastyczny kumpel - i zawsze zawsze moge na niego liczyć. Z resztą - normalne stosunki. Ludzie jak ludzie.

Gość czarny nick mam
a na swieta jezdzi di niego na plebanie bo mi tlumaczy-wiesz on przyjechac nie moze bo ma duzo pracy:O kupili sobie obraczki i uwazaja sie za malzenstwo

Gość czarny nick mam
mowi,ze boli ja jak moherowe babcie obgaduja bo widza ja na plebanii aha i napisala do kurii bo chce byc jego gosposia;bedzie mieszkala legalnie i kase jeszcze dostanie