Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasna k***wa

dlaczego? no dlaczego?

Polecane posty

MS - ani niemozliwe ani słuszne lubisz sie podroczyc? :D

MS - ani niemozliwe ani słuszne lubisz sie podroczyc? :D

Yeez "Podroczyć" to moje drugie imię :classic_cool: :D Z mojego, jedynego słusznego punktu widzenie i słuszne i możliwe :D A każdy opór pokonuję siłą jak mi brakuje innych argumentów, co zazwyczaj następuje dość szybko :D

Gość jasna k***wa
człowieku, do ciebie mało co dociera... PIERWSZA RZECZ o która zapytałam to to czy ma kogos, powiedział ze nie, śladu po obraczce nie było.Chyba logiczne że sie nie przyznał a wierzyłam mu, nie przyszło mi do głowy zeby go szpiegowac ani wypytywac jego znajomych, ot fajny chłopak z drugiego miasta. Ja spytałam dlaczego faceci tak robia a odpowiedz w stylu"byłaś głupia, dobrze ci tak" jest pouczaniem a nie odpowiedzią.

aaa siłą...... to nie dla mnie nie ulegam nie lubie gdy ktos sie mocuje i opor pokonuje siłą

Gość ojejku......
już Tobie ktoś napisal, że to Ty pewnie przyciagasz ten typ mężczyzn, pewnie wyglądasz tak jak mówisz dewiant do dewianta i parka gotowa

Gość jasna k***wa
przyciagam skurwieli??? ciekawe, bo to mój pierwszy "chłopak" a mam 23lata...moze juz tak bedzie

Jasna - ojej, no straszne, ale z fusów mi jakoś nie wyszła wróżba że spytałaś, natomiast nie byłaś uprzejma o tym poinformować, wiesz? Do Ciebie nie dociera tylko jedno - że niewiele osób które tu piszą zna Cię osobiście i wie o co pytałaś a o co nie :O Yeeez - to tylko kwestia podejścia, żeby polubić ;)

Gość ojejku......
jeśli pierwszy to dlaczego piszesz , ze faceci tacy sa.... najpierw ich poznaj a potem obrazaj to tak jakby facet po nocy w burdelu ocenił pozostałe kobiety !

Gość jasna k***wa
właśnie dlatego pytam na forum!!!! DLACZEGO!! pytam facetów a wypowiadaja sie baby, które nie wiem czemu nie pałaja do mnie zrozumieniem, moze jakbym napisała ze przespałam sie z czterema zonatymi i nie wiem z którym mam dzicko by mi okazały zrozumienie... szok!!! mało stanowczy proponuje poczytac moje wypowiedzi od początku zwłaszcza zdanie " aha, no i wyszło ze ma zone i dziecko w drodze" chyba cos ci mówi? czy tez nie wiesz o co w nim chodzi?

bedzie albo nie bedzie to ty wybierasz wybierajac czyms sie kierujesz kazdy ma partnera na swoja miare zmienisz sie w dame w bialych rekawiczkach to i ksiecia na bialym koniu trafisz :D MS- to kwestia swiadomego wyboru co lubie a czego nie :D

"Acha no i wyszło że ma żonę i dziecko" Cholera, nigdy nie zrozumiem kobiet bo dla mnie to może znaczyć, że zobaczyłaś go z rodziną na ulicy, dowiedziałaś się od koleżanki ale jeśli dla Ciebie jest to synonimem spytania się o stan cywilny to już wszystko rozumiem :P

Gość ojejku......
a co tobie normalny facet ma powiedzieć o twoich wyborach, zapytaj sie swogo kochasia dlaczego taki jest i nie generalizuj , bo to jest wkurzające a Ty odpowiedzialabyś facetowi na pytanie dlaczego wszystkie baby to zdziry, no wex się zastanow. Piszesz , że masz 23 lata! Wspólczuje rozumu

Gość jasna k***wa
ja takze współczuje rozumu tobie... po co sie wypowiadasz jak nie wiesz o co chodzi tylko wywalasz swoje marosci?? widzę co sie dzieje na swiecie, nie generalizuje facetów, mam mnóstwo kolegów. ale zdrady sa na porządku dziennym wiec faceci nie sa swieci.... i ja o tym doskonale wiem, ale podobno facet faceta zrozumie... własnie dlatego pytam, a jego zebys wiedział ze zapytam i jego zonę czy wie o tym, na szczęście nie kasowałam smsów od niego, takze tego z wiadomoscią o jego stanie cywlinym("nie, nie mam nikogo, trudno jest znalesc kogoś na dłuzej wiesz jak jest") i tego ze chce seksu... dziekuje za "radę"