Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona26latka

DLACZEGO TYJE???

Polecane posty

Gość zasmucona26latka

jem bardzo malo, zmienilam diete, np rano kazka, albo platki na mleku obiad gotowane brokuly z bulka tarta inny przyklad, sniadanie to samo albo kanapka obiad: gotowana piers z kurczaka i warzywa gotowane, bez ziemniakow, albo jakas zupa, zadnych kolacji, slodyczy tylko soki, herbatki owocowe, nie cwicze ale z tego co kiedys jadlam np sniadanie i podjadanie slodyczy do obiadu a obiad to bylo typy fast food czyli chipsy burger i takie tam mysle ze waga powinna leciec w dol jak nie wiem , a ja jeszcze przytylam z 2kg i czuje sie ze stoje w miejscu to juz lepeiej mi jesc to co wczesniej bo i tak nie ma zadnej roznicy :( a myslalam ze jak inni mowia "zmien sposou zywienia np nie jedz kolacji(ja zmienilam totalnie moj) to schudniesz od razu" czy ktos wie w czym tkwi blad? jestem w stresie bo egzaminy moze to ot? no i biore anty ale to juz 2 lata!

Gość zasmucona26latka
acha! mam 165cm 65kg wagi i wiekszosc mis ie osadza w ramionach

Gość no wiec wlasnie
jeszcze te soki powinnas wyeliminowac. na poczatku diety waga ci spadla? teraz stoi w miejscu lub idzie w gore. to normalne. moze jestes przed okresem?

Gość no wiec wlasnie
pij duzo wody niegazowanej. najlepiej 2-3 l dziennie. jesli nie lubisz cwiczyc to chociaz na basen chodz min raz w tyg

Gość zasmucona26latka
mawolna przemiane materii, ale jak kiedys jak mialam te nascie lat i stosowalam ta metode to chydlam a teraz mam 27lat i nic, fakt schudklam na poczatku a potem nic i do teraz no i fakt ze jestm przezd okresem, denerwuja mnie tylko ramiona nie wiem dlaczego tak to jestem szczupla w miare tylko te ramiona takie gruge:/

Gość a ile masz cm w ramieniu
? w bicepsie?

Gość no wiec wlasnie
jak bedziesz jadla tak jak teraz to schudniesz. zobaczysz jak bedzie z twoja waga po okresie. czy nadal bedzie stala lub rosla, ale nie sadze.

Gość zasmucona26latka
w bicepsie ma rowno 30cm zaraz sie zmierze i podam wam wymiary.. poczekajcie

Gość zasmucona26latka
talia 77cm, biodra 100cm, biust 91cm, udo 56cm

Gość TY DRAŻ........
WIEK ROBI SWOJE!! BYŁAŚ NASTOLATKĄ I CHUDŁAŚ BO MŁODE CIAŁO BARDZO SZYBKO SPALA TŁUSZCZ I SIĘ REGENERUJE TERAZ JESTEŚ CORAZ STARSZA ZBLIŻASZ SIĘ DO 30-STKI I TO NORMALNE ŻE TRUDNO CI JEST SIĘ ODCHUDZIĆ:)

Gość sfer
tyjesz bo jesz za duzo . To proste .. Myslisz ze od czego sie tyje od powietrza ? NAwet picie wody sprawia ze czlowiek tyje , bo w wiekszosci skladamy sie z wody . NIe pij wiecej niż 3 szklanki napojów dziennie + ewentualna zupa .. Nie wolno ci pic za duzo wody . Gdy czujesz sie glodna to nie zaspokajaj swojego glodu natychmiast tylko jedz powoli i niewiele tylko tak by przestac byc glodną , a nie najesc sie do syta .

Gość a ile masz cm w ramieniu
pewnie sama obniżyłaś sobie metabolizm - nie jedząc kolacji, za dużo węglowodanów...

Gość zasmucona26latka
ja jem za malo a nie za duzo, rano jakas kaszka dl dziecka a na obiad mala porcja piersi z kurczaka z warzywami gotowanymi bez przypraw ALBO jedna glowka brokulow na caly dzien!! to malo to nawet nie 1000kalorii tylko moze 600-700 wiec nie jem duzo wrecz za malo

Gość zasmucona26latka
ie jestem grua taka gruba jestem smukla ale chcialabymbyc szczupltka taka mniejszych rozmiarow

Gość TY DRAŻ........
A CZY TO NIE SĄ PRZYPADKIEM KASZKI TYPU NESTLE CZY BOBOWITA???

Gość tu bardziej chodzi
o to, żebyś wyeliminowała węglowodany z diety (kaszki), dużo warzyw jadła, piła dużo wody, no i nie ma się co czarować ćwiczyć, bo jak tylko zaczynasz jeść mniej twój organizm spowalnia metabolizm i magazynuje tłuszcz bo myśli, że przyszły chude lata. Ćwicząc temu zapobiegniesz.

Gość zasmucona26latka
acha dzieki nie wiedzialam o tym ze organizm moze tak myslec ze "przyszly chude lata":P tak, kaszki taie dla noworodkow dla dzieci jem ale je wyrzuce ..

Gość tu bardziej chodzi
a no może może:P i tycie to jego reakcja obronna