Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaa 24

Wygląd sutka

Polecane posty

Gość Kasiaaaa 24

Witam Mam taki problem, otóż od urodzenia dziecka na brodawkach sutkowych mam takie krostki, wypełnione dużą ilościśą białego płynu, gdy to ścisne wychodzi takie coś bardzo gęste białe, pozatym gdy ścisne sutka wychodzi mi takie coś czasem żółte czasem białe, ale jest tego dosłownie kropeczka. Bolą mnie piersi oprócz tego są bardzo wrażliwe na dotyk. Zastanawiam się co to może być,i czy powinnam iść z tym do lekarza. Dodsam że mam problemy z prolaktyną i mam stwierdzoną hiperprolaktynemię czynnościową

Gość Kasiaaaa 23
niestety nie powiedział, zlecił mi badanie na prl ze wzgledu na stałe zmęczenie i po tym jak obejrza ł piersi. Jak poszłam z wynikami to powiedział że sązłe przepisał bromocorn i tyle. Ja z netu czytałam o mlekotoku przy podwyższonym poziomie prl a czegoś takiego nie mam. Potem zaczeły się problemy ze wzrokiem i bólami głowy w poniedziałek miałam rezonans przysadki obecnie czekam na wyniki. Ale to już inna historia...

Obyś nie miała gruczolaka... Niestety ten "lubi" mieszać z prolaktyną i uciskać nerw wzrokowy... :( Dużo zdrowia dla Ciebie:)

Gość sjaijsiajsoiaj
ja tez tak mam i na piersi z której mi tak wycieka mam torbiel a na drugiej co mam wiecej tych krostek mam zmiany hormonalne ale u mnie to nic sie złego nie dzieje.Wiec idz do lekarza i powiedz mu o tym .ja zrobiłam USG a pózniej biopsje i wsystko jest ok.Powodzenia.