Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsens w sensie

życie jest zaje-biście do

Polecane posty

Gość bezsens w sensie

dupy - pieniążki to jedyna wartość jaką znają ludzie bo od nich zaczynają i bez nich nic nie zrobią - trzeba dążyć , dążyć , dążyć bez kurwa celu jak debil , kto to wymyślił? człowiek - od wieków idiota , od lat produkt :(

Gość hey siup
racja, najwazniejsze to miec, miec wiecej od innych:O

Gość bezsens w sensie
jak można wierzyć w pieniądz i jego wartość? ludzie piszą ze Boga nie ma ,ale w pieniądz i jego wartość wierzą jak im się nakazuje , bez zastanowienia :(

Gość madziulkaaa22
wiem co masz na myśli i doskonale Cię rozumiem. Życie staje sie coraz bardziej bez sensu!!!!Jestem w ciąży w 7 m-cu,wszystko jest ok z maleństwem, a ja niestety nie mogę się cieszyć tak do końca.A chodzi oczywiście o pieniądze bo nie ma pracy dla mojego męża!maleństwo niedługo się urodzi a ja nie mam ani grosza,jesteśmy na utrzymaniu teściów.chce mi się strasznie płakać!!!!!!!

Gość wawelny
pieniążki - jak przedszkolak i robol ; mówi się pieniądze

Gość madziulkaaa22
Kiedy zaszam w ciaze mialam prace i ja i moj maz,az w koncu wszystko zaczelo sie walic!!!!!!!!!!!!stracilam prace najpierw ja a potem maz

Gość ja tu sobie tak czytam
madziulka, a masz chociaż środki na zakup wyprawki?

Gość madziulkaaa22
wawelny nie masz sie juz czego czepiac

Gość bezsens w sensie
najgorsze jest właśnie to że ludzie tracą sens swojego życia poprzez brak jebanych pieniędzy , które są bez wartościowym świstkiem papieru , i jeszcze najlepsze jest to ze głupia masa ludzi wierzy że to jedyny sposób na życie , by je zarabiać :(

Gość madziulkaaa22
nie mam nawet teraz na witaminy.Poszlismy do gminy po pomoc,dostalismy 50zl!!!

Madziullka,nie zazdroszczę. Rodzina Wam pomaga? Jak wogóle jesteście przygotowania na dziecko (nie w sensie psychologicznym oczywiście).

Gość madziulkaaa22
a urzad pracy chyba sobie kpi!nic nie daja!zadnych ofert!moj maz ma sie teraz stawic dopiero we wrzesniu!!!!!we wrzesniu bedzie juz malenstwo!!!a ja nie mam dla niego nic

Gość wlasnie
jest calkiem do d... pieniadze tez. kuzwa nie mam na zębiska i co szczerbata mam chodzić bo nie zarabiam tyle zeby wygldac jak czlowiek? a na dodatek nie chcą m,i dac urlopu anie jednego wolnego dnia .wszystko od wczoraj jest przeciwko mnie

Gość madziulkaaa22
pomagaja nam rodzice ale im tez jest ciezko,mam juz dosc takiego zycia!

Gość a gdzie Ty miszkasz że masz
takie świetny urząd?

Gość yhujjii
hmmm.. troche to durne fakt, kto ma pieniadze ten jest kims. ale jednak po dluzszym zastanowieniu pieniadze pokazuja inteligencje i radzenie sobie w zyciu. kto ma pieniadze ten umie sobie radzic w zyciu badz jest szczesciarzem, a ten kto nie ma ten troche mniej. pieniadze pokazuja nam to, niby stos papierkow, ale bez nich bylo by troche niesprawiedliwie. ludzie mniej inteligentni i Ci bardziej otrzymywaliby takie same korzysci. troche taki komunizm:/ ludzie po prostu wybieraja mniejsze zlo....czyli obecnosc pieniedzy:)

Gość madziulkaaa22
jesli chodzi o rzeczy materialne dla dzidziusia to nie mamy praktycznie nic!pare ubranek od sasiadki i tyle

Gość madziulkaaa22
mieszkam na wsi, tzm bardziej jest trudno

Gość yhujjii
madziulkaaa22 -- tez wspolczuje, ale wierze ze cos znajdzie Twoj maz. niech znajdzie cos w najblizszym miescie i bedzie dojezdzal. wydaje mi sie ze o jakas tam prace nie jest az tak trudno. byle by cos bylo:)

Gość ale plama
ja nie rozumiem, jak sie nie ma kasy to dzieci sie nie robi

Czemu bez celu? Jak pieniądze są celem same w sobie to sensu faktycznie brak. Dla mnie są one jedynie środkiem do przyjemności, np. wyjazdu :)

Gość madziulkaaa22
przeciez pisze ze kiedy zaszlam w ciaze mielismy oboje prace, wiec chyba moglam sobie pozwolic na dziecko

Gość madziulkaaa22
szukamy czegos w najblizszych miastach ale trudno cos znalezc bo to male miasteczka,nie mam pojecia co nas jeszcze czeka

Gość yhujjii
madziaaaa22 nie przejumuj sie jakos to bedzie, zawsze jest ciezko czasami nawet bardzo, ale mysle ze wszystko bedzie dobrze, tym bardziej ze juz mieliscie prace, macie doswiadczenie. niedlugo wszytsko sie ulozy

Gość ale plama
wiec jak byłas w ciazy to pracodawca nie mial prawa cie zwalniac, zreszta i tak wtedy on nie placi tylko zus, wiec zadna dla niego strata, no chyba ze pracowalas na czarno i uznalas ze taka praca jest stała? przecież wiadomo ze wtedy ciezarna pracodawca pogoni, takie realia

Gość madziulkaaa22
mam dosc chodzenia na obiadki do tesciowej!tak bym chciala miec swoj obiad,skromny ale swoj i za swoje pieniadze...

Gość yhujjii
a w jakich okolicach mieszkacie. kolo jakich miast???

Gość madziulkaaa22
pracowalam jako niania,kiedy powiedzialam ze jestem w ciazy wszystko sie skonczylo,ale jeszcze mialam nadzieje bo pracowal maz ale firma w ktorej pracowal upadla

Gość halooooooo
świat jest baardzo zmaterializowany. Niestety:( A żeby mieć kasę to niestety trzeba się posuwać do kłamstw i obelg. Życie...

Gość madziulkaaa22
Brodnica, Rypin to najblizej dalej jest np.Torun 80km od nas