Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laavia

balerinki- te czy te?

Polecane posty

Gość ailsa24
te i te ladne, zalezy czy wolisz z palcami czy bez

Gość ailsa24
hehe, jak zamawiasz na allegro to moze lepiej te pierwsze, kiedys tak bez przymierzania kupilam na allegro takie bez palcy i holernie mnie obcieraly

Gość hania1234
mi sie zdaje że te pierwsze ładniejsze.. drugie takie jakieś.. sama nie wiem, wg mnie pierwsze ładne :)

Gość jedne i drugie sa brzydkie
wg mnie w dodatku sa z tworzywa sztucznego wiec latem beda cie najprawdopodobniej odparzaly

Gość mnie obydwie pary
na pewno by obcieraly (plastik!!!) i nigdy nie kupiłabym butów bez mierzenia!!!!!!!!!!!!!!Wiem jak trudno dopasować wygodne buty nawet w sklepie,podziwiam beztroskę kupowania na odległość obuwia!!!!!!!!!!!!!

Gość Aless
te pierwsze mam podobne do tych drugich i strasznie obcierają. i te 1 sa ładniejsze

Gość WELL...........
TE Z ODKRYTYMI PALCAMI TO JUZ TOTALNA PORAZKA :o WIES TANCZY I SPIEWA :) OGOLNIE ODRADZAM KUPOWANIE BUTOW PRZEZ INTERNET..NIE DOSC ZE TO SKAJOWE BADZIEWIE TO JESZCZE NIEZBYT URODZIWE..ROZMIAR TEZ MOZE OKAZAC SIE NIEODPOWIEDNI BALERINKI SA TERAZ WSZEDZIE NAWET NA BAZARACH ...NIE LEPIEJ WYJSC NA SPACER I CZEGOS POSZUKAC????????????

Gość Aless
moze zobacz buty na deezee bo tam mozna w razie czego odesłac jakby był zły numer.i tez sa białe baleriny np takie http://www.deezee.pl/shop,show,1513

Gość Co to do cholery znaczy
"bez palcy" ?? Nagminny błąd na kafeterii. Mówi się "bez palców" :| Zlitujcie się. Wielkie modnisie, a zdania sklecić nie potrafią.