Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam to w dupie i robie swoje

Jeżeli kiedykolwiek miałabyś zrobić sobie tatuaż....

Polecane posty

... to co by to było? gdzie? i kto miałby go wykonać? Ja wytatuowałabym sobie grupowe zdjęcie najważniejszych kobiet w moim życiu na całych plecach. Dałabym sobie to zrobić tylko i wyłącznie Kat Von D. To jej prace: http://www.katvond.net/tattoos.php Dobrze że jest to nierealne bo jeszcze bym się skusiła:classic_cool:

chciałabym byc pierwsza , która zrobi sobie tatuaż na jelicie cienkim

Nie podobają mi się prace Kat. Planuje zrobić kilka,zapewne w poznańskim Titty Twister.Czerwona wstążka(symbol walki z HIV),jakieś postaci z kreskówek.Bez cudów.Wolę małe tatuaże,ale duzo.

mam tribala,jest dosc duzy,dokładnie na kosci ogonowej. a nie chce wiecej z uwagi na bol jaki jest z tym zwiazany. ten na łopatce super.podoa mi sie:)

Kocyk możesz wrzucić adres stronki tego salonu o którym mówisz? Chcesz małe ale skumulowane w jednym miejscu czy porozrzucane po całym ciele?

Ja mam na plecach gałązkę z kwiatami wiśni. I to nie będzie koniec. Planuję następny na żebrach.

Ja bym chciała jaskółkę (taką geometryczną trochę, całą wypełnioną na czarno albo sam kontur), niewielką. Ciągle się jednak zastanawiam gdzie? Z jednej strony chciałabym aby była możliwość zakrycia (nigdy nie wiem co będziesz robić za 10 lat) a z drugiej bez sensu robić tam, gdzie będzie oglądał to tylko partner w łóżku :)

fajnie jest między kręgosłupem a łopatką. Zawsze możesz założyć koszulkę na ramiączkach, suknię z odkrytymi plecami. Plecy, łopatki, okolice lędźwiowe to takie neutralne miejsca.

Ale mi zależy na naprawdę niewielkim tatuażu a to mi jakoś nie pasuje do łopatki. W sumie to marzy mi się na karku dość wysoko a tu już może powstać jakiś problem za x lat.

podobają mi się dwie jaskółki na biuście tak że jedna jest na jednej a druga na drugiej piersi i zwrócone są dzióbkami do siebie;) Nie będzie się przecież do końca życia nosiło bluzek z dekoltem;)

Gość kameliaa
ja jeden mam - podwojna wisienke pod karkiem. Planuje: otwartego w pol banana, lub papryczke chili za uchem lub na kostce kokarka na kosci ogonowej

Gość kameliaa
*kokardka

ta papryczka za uchem mogła by być ciekawa strasznie mi się podobają też odciśnięte damskie usta u faceta na szyi

A ja mam strasznie popieprzony (znaczy się dużo pieprzyków) dekolt, więc raczej odpada. Niestety nie widzę takiego miejsca w którym by dobrze wyglądała jednocześnie nie nachodząc na nie 😭 Chociaż jakby był to sam kontur to może nawet :) Ale jakoś bliżej mi do takiej wypełnionej. Jednak pomysł całkiem dobry. Dzięki 🌼