Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa2555

moj facet idac ze mna zaczerwienil sie na widok pewnej dziewczyny

Polecane posty

Gość onaaaa2555

wiem ze kiedys mu sie podobala widzialam ze jak ja zobaczyl lekkosie speszyl i zarumienil jak myslicie skad taka reakcja w 23letniego faceta?

łoo matko - każdy może sie zarumienić - wielkie rzeczy - nie jesteśmy robotami - tobie nigdy w życiu się nie zdarzyło?? :D:D A może ona mu sie podoba jeszcze?? heh

Gość onaaaa2555
bezpowodu sie nie zaczerwienil akurat przed nia

pewnie bzykał ja albo chce bzyknąc ...komiczne nie bylo cię jakoś od listopada jesli sie nie myle

Gość onaaaa2555
myslicie ze mu sie nadal podoba? jesli tak to czemu jest ze mna

Gość maslomaslane2232
bo pewnie chcialby bzykac tamtą a nie moze, skoro mu sie podobala a nie sa razem to pewnie go nie chciala, wiec bzyka tą co ma pod ręką. lepszy rydz niż nic:) a ty jestes tym rydzem pewnie

z braku laku jest z tobą - wczoraj się urodziłaś?? Faceci jak nie moga mieć tej co chca to czasami są w związkach z taką jaką mieć mogą - niekoniecznie jest to szczyt marzń - babki zresztą też tak miewają

a może powinnaś przestać się zastanawiać nad takim bzdetem bo może zaczerwienił się z zupełnie innego powodu a może zwyczajnie ciśnienie mu skoczyło a ty teraz będziesz się przez 1250 postów się zastanawiać :O

Gość onaaaa2555
no nie wiem czy tak nie chciala podobno cos ich poroznilo, nie zrozumieli sie ( tak mi pow kolezanka) bo wypytalam

Gość onaaaa2555
nie, bo szlismy za reke a ona pojawila sie kolo sklepu do ktorego wlasnie wchodzilismy a on zdebial jak ja zobaczyl lekko sie speszyl widzialam a pozniej jak ona szla wsklepie do kasy to on akurat wozkiem skrecil w calkiem inna strone a mielismy tez isc do kasy:O i niby dlaczego? najpierw mowil idziemy do kasy a jak ja tam zobaczyl to mowil ze musi cos jeszcze spr

Gość onaaaa2555
nie spali ze soba to wiem

nigdy sie nie przyzna do tego zaden facet nawet jak mu dowody pokazujesz to w zywe oczy klamie... malo zyjesz malo wiesz

Gość onaaaa2555
ale ja to wiem bo ona to pow mojej znajomej a ona mi wypytala ja delikatnie