Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh

MAM JUZ DOSC OBRABIANIA DUPY I FAŁSZYWYCH LUDZI WRRRRRR

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh

Czemu ludzie nie zajmą się sobą i swoim życiem tylko wpieprzają się w życie innych, udają przyjaciół a tak naprawdę obrabiają dupę?! nie wiem skąd się biorą tacy ludzie :o

Gość aaaaddddddddd
wiem z kad sie bierze obrabianie dupy w pracy......z nudów:p nie zebym praktykowała, ale osttanio mi sie laska sama do tego przyznała:p

ja też się nad tym ciężko zastanawiam, dlaczego ludzie są tak fałszywi :O:O:O może nam czegoś zazdroszczą po prostu? Niby dorośli ludzie a zachowują się jak małe dzieci :O ostatnio znajoma z pracy poleciała na skargę do szefa o jakąś głupotę, gdzie do tego wszystko poprzekręcała, ehh brak mi słów. W tych czasach prawdziwych przyjaciół ze świeczką szukać :(:(:(

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
ale to jest wszędzie - w pracy i w życiu prywatnym - ostatnio miałam okazje się przekonac jak "bardzo dobre kolezanki" okazaly sie wrednymi sukami ktore szukaja tanich sensacji zeby miec temat do gadania, poprostu szczena mi opadla :o

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
i niestety przykra prawda jest taka, że jest to charakterstyczne dla kobiet, mężczyźni nie są tacy dwulicowi i nie komplikują tak spraw ze swoimi kumplami jak baby

Gość aaaaddddddddd
z tego co zauwazyłam to te obrabiary dup, sa nieziemsko prostackie i tępe........aLE OCZYWIŚCIE ZYJA W PRZEKONANIU, ŻE POZJADAŁY WSZYTSKIE ROZUMY :P

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
no ale kiedy dowiadujesz się, że "najbliższe koleżanki" obrabiają Ci dupę to boli ... w sumie to jestem taka wkurzona że miałam ochote w pierwszej chwili powiedziec im co mysle na ten temat ale stwierdzilam, ze nie ma sensu znizac sie do ich poziomu

m ówiennie w prost co otym myślisz, nie jest zniżaniem się do ich poziomu!! wydaje mi się, że powinnaś to zrobić, ale bez obelg a z klasą. Niech wiedzą, że są gówno warte i że się na nich zawiodłaś. Przynajmbniej będzie im głupio że wiesz i już nie będzie tych prostackich uśmieszków nieszczerych :O:O:O

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
ale co to zmieni? będą miały tylko kolejny powod do obrabiania tyłka, tym razem bez ukrywania tego ... erhhhhhhhhh nie wiem skąd w babach tyle wredności ... chyba z nudów

Gość wiem,ze
temat jest przedawniony ale bym chciala tylko podkreslic,ze obrabianiem ludzkich dooop nie tylko baby sie zajmuja:) A juz najgorzej jak dooope obrabia rodzine. a tfuuu!

Gość vdfdfgggggggggggd
Dlatego najlepiej ograniczyć znajomych tylko do najbardziej zaufanych osób. Lepiej mieć kilka nieocenionych egzemplarzy niż na pęczki miernoty.

Gość Zenoklasz
A wiecie dlaczego? Bo nie ma gówna psiego!