Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cddcs

Nie wiem co myslec....

Polecane posty

Gość cddcs

Jestem w 10tc i lekarz mowi ze mojemu dziecku nie bije serce ! i ze bedzie trzeba usunac ciaze...

Gość zolzy...
wspolczuje .... z calego serca zycze ci aby nastepna ciaza byla zdrowa....🌼🌼🌼 na pocieszenie...

Gość niuniamensfel
:( bardzo współczuję NIe wiem czy Cię to pocieszy ,ale większośc płodow obumiera do 12 tygodnia ciąży z powodu ciężkich wad wrodzonych , których najczęściej przyczyn nie da się uchwycić.Więc nie jesteś winna temu.

Gość adamisa
Bardzo jestem zalamana tym co powiedzial ;( Jednak nie poddam sie tak latwo i poczekam moze jednak bije tylko tak cichutko... Poczekam jeszcze tydzien...

Gość fghj
no niestety nic nie można zrobić :(:(:( Czeka Cię zabieg. Bardzo Ci współczuję

Gość qwer
Nie nakręcaj się niepotrzebnie. W 10 tyg jeśli nie bije serduszko to już nie będzie bić :(

Gość cddcs
A czy mozliwe jest ze serce moze byc tylko tak cichutko ze nie da sie narazie uslyszec? moze zacznie bic mocniej?..

no, chyba że aparat usg jest zepsuty lub lekarz nie potrafi przeprowadzić odpowiednio badania - wtedy oczywiście tak

Gość cddcs
za tydzien mam wizyte , chyba ze wczesniej pojawi sie krwawienie to musze przyjsc wczesniej ,lekarz dal mi tydzien ...

Gość qwer
no nic, przeczekaj ten tydzień ale nastaw się na to, ze sytuacja się nie zmieni :(

Gość zolzy...
🌼trzymam kciuki w takim razie🌼

Gość abraja
bardzo Ci współczuje ale zaieg Cie nie minie...ja miałam tak samo tylko w 16 tc...a teraz mam zdrowego synka pozdrawiam

Gość vademecum co ty gadasz
oczywiście ze tak może być!!! moja ciaża obumarła w 12 tyg!!! serce przestalo bić...też musiałam usunąć martwą ciażę więc wiem co czujesz autorko:( przykro mi czasem tak się zdarza i nie mozna znaleźć przyczyny...