Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfhgkjjl

Mamuski z ciążowego to przechodzą same siebie!!!!

Polecane posty

Gość dsfhgkjjl

już przywykłam do ich gadania o dawaniu cyca itp....ale żeby okreslać swoje piersi jako mleczarnia?!!!:O

Gość dfhadfa
łojeju no i co takiego.

a ja nie rozumem ludzi co tworza NOWY emat tylko po to aby go stworzyc!!! chyba nuda wkradla sie w twoje zycie hehe

Gość może i nuda
ale takie rzeczy rzucaja sie w oczy. :P to słownictwo staraczek powala na kolana.:P

Gość dsfhgkjjl
ba, jakby tego było mało to uprawiają seks przy dziecku obok bo oczywiscie śpią w jednym łózku.:o może to też jest normalne?

Gość antyblondynka
młode matki mają w sobie coś głupiego.. myślą, że wszyscy naokolo chcą słuchać o karmieniu, o pieluchach,kupkach, sraczkach czkawkach, ulewaniu sie pokarmu. Albo ze chcemy oglądac ich cycki pełne mleka kiedy wkladają je do dziobów swoich pociech... TO WSZYSTKO JEST OBRZYDLIWE!

Gość Jija
Uprawianie seksu w obecności malutkiego dziecka nie niesie ze sobą żadnych negatywnych konsekwencji :)

Gość dsfhgkjjl
ja nie chcę na nie najezdzac ale aż słabo sie robi jak czyta się czy słyszy to ich słownictwo.

Gość no tak widocznie
dla was to normalne spać razem z dzieckiem i uprawiac seks przy dziecku. :O

Gość Jija
Nie. Napisałam jedynie, że uprawianie seksu (oczywiście bez żadnych dzikich okrzyków;)) w obecności niemowlęcia nie niesie żadnych negatywnych konsekwencji dla jego psychiki ;)

Gość dla jego psychiki moze nie
ale ja nie wyobrazam sobie dla WLASNEGO komfortu psychicznego uprawaic seks przy dziecku.

Gość dla jego psychiki moze nie
no i wlasnie bez sensu - seks cichutko, ukradkiem byle tylko nie zbudzić spiacego obok dziecka...paranoja.

Gość o nie żadnego seksu przy
dziecku i wiem, ze takiemu niemowlakowi to obojętne bo jak śpi to śpi, ale my z mężem wolimy mocniejszy i głośniejszy seks więc dziecko z nami spać nie mogło i nie może.

ojejku jejku... coz, seks obok spiacego niemowlaka nie jest raczej najlepszym pomyslem, ale nie rozumiem bulwersowania sie tematami o cycach i mleczarniach..po to jest ciazowe, zeby pisac wlasnie o tych rzeczach, jak zwal tak zwal..

Gość wy tu w trakcie
barabara a tu nagle dziecko w ryk!masakra!!!!!!!!!!!!

Gość a co do tych mleczarni
to mamuski bulwersuja sie, jak sie je okresla takimi mianami a same siebie tak okreslaja. by wymagac od innych szacunku trzeba go miec samemu wobec siebie.

Gość Jija
Większość par nie decyduje się na seks w obecności dziecka właśnie ze względu na własny komfort psychiczny. A co do "slangu" matek, może się wydawać infantylny, ale cóż- skoro im to odpowiada, to nic nam do tego :)

Gość łoj matulu
Jak was tak wkurzają te młode matki to po cholerę zaglądacie na ich topiki? I co was obchodzi jak własne cycki nazywają?!