Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzinka49

Lifebox TP

Polecane posty

Gość Rodzinka49

Zmienili dzisiaj mi neo na lifebox - jestem rozczarowana , ale byc moze sie przekonam z czasem? Jak to z Wami bylo? Warto zmieniac? Jaki jest ten "nowy" Internet? Jest bezpieczniejszy niz neo? Prosze o powazne opowiedzi, jestem laikiem w tych sprawach i zalezy mi na bezpieczenstwie oraz plynnosci szperania po sieci.

ja jadę na liveboxie od marca i na razie nie narzekam wczesniej miałam swój router i troche sie bałam,ze tu bedzie cos nie grac ale odpukac smiga bez zarzutu

Gość Rodzinka49
Dzieki wielkie za odpowiedz i pocieszenie, moze spojrze na lifebox optymistyczniej :D

wczesniej mialam na próbę i oddałam po 3 dniach masakra była a teraz na serio poprawiła sie jakośc tej usługi mama ma od listopada i nic sie tez złego nie dzieje

Gość Rodzinka49
a tutaj mam, ze w sieci siedza teraz 4 osoby gdzies w okolic. To czy one widza moj ruch w Internecie?

Gość Rodzinka49
zalozylam swoje haslo i konto i swoj klucz i czy to wystarczy zeby nikt w okolicy z ta kostka nie mogl sledzic mnie?

Gość nielegalna blondynka
lifebox się często psuje! mój leży w szafie i gówno z niego jest

Gość Rodzinka49
ale ile placi sie za wypozyczenie filmu?

jako że posiadam już 4 liveboxa, mogę śmiało powiedzieć że są do D U P Y jeżeli masz go podłączonego do jednego komputera bądź laptopa to jeszcze ujdzie, ale jeśli 2-4 to już lipa

Gość Rodzinka49
mnie najbardziej interesuje bezpieczenstwo i oplaty za wypozyczenie filmow, bo od razu mi rzucili 100 propozycji bez ceny...

Gość pushup
podnoszę