Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abraja

Do mam zagranicznych

Polecane posty

Gość abraja

Czy podajecie organiczne chrupki te od 7 miesiąa na Carrot Stix lbo Herb Puffs bo ja niedawn zaczelam ale nie wiem czy to zdrowo i le tego dawać na przekąske.Sorry ze nie pisze do naszych Polek ale u nas tego nie ma .

Gość abraja
nikt?

Gość trAlalalaa
pieknastronazycia.nivea.pl/pl/mezczyznamarzen/mezczyzna/id-104347 zobacz mojego wymarzonego faceta ! :) Możesz stworzyć również swojego ;) Odwdzięczę się tym samym, pozdrawiam :*

akurat nie znam tych Twoich chrupek ale ja swojemu podaje bananowe puffs, jablkowe i np. tomato sticks, veggie dip sticks itd. te owocowe po 6 miesiacu mu dawalam ale to jeden, dwa raz na kiedy. on teraz ich nie lubi za bardzo, nigdy ich za duzo nie jadl za to lubi te warzywne (smakuja bardzo dobrze, takie troszke jak chipsy ale to pieczone i dla dzieci). na opakowaniu jest informacja ile na jeden raz (serving size, puffs per serving czy jakos tak) i tam powinno byc ile na jeden raz mozesz dac. jak nie dawalas wczesniej to daj jeden, dwa i powoli mozesz zwiekszyc.

Gość abraja
ja nie znam z kole tch twoich bo owocwych wgóle nie ma u mnie ;) daje 3 na przekaskę ale mlody woła więcej

:) chyba w innych krajach jestesmy :) sprawdz na opakowaniu ile mozna na jeden raz dac. mysle ze 3-5 mu napewno nie zaszkodzi (chociaz nie wiem jaki rozmiar tych chrupkow). w sumie to ja czasami mu kilka razy dziennie po kilka dalam jak chcial ale moj taki troche niejadkowaty wiec mu nie odmawialam nawet jak zjadl z 7 wczesniej (ale one sa malutkie) spojrz na opakowanie. mozesz mu powoli zwiekszac ilosc