Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem kobiet

odpuscic sobie? czy probowac?

Polecane posty

Gość marciana
dokładnie kotek_młotek i do tego ze starszy doświadczony? to powinien wykazać sie jakimś zachowaniem a nie tak ja nie wiem spr czy o co tu chodzi z tym nie odzywaniem sie? jasne jak ci zależy to szukasz kontaktu a jak nie to nic głucho i juz :)

autora już na forum pewnie nie ma... ale trudno. ja tą dziewczynę doskonale rozumeim. sama robię podobnie... nie powiem, żeby efekty tej metody były oszałamiająco dobre, ale jest to jakaś zasada w życiu. nie narzucam się.

Gość marciana
dokładnie nie narzucać sie bo niby miały byśmy ich zaczepiać i nagabywać żeby tylko nie zapomnieli o nas nie sadze jak im sie dziewczyna podoba to sa zdolni rzucić wszytko i być z nią a on pewnie zrobił sobie przerwę bo tak było wygodniej heh miałam lub mam podobnie ale nie warto czekać pozdro:)

Gość dyskotekowy Joe
Nie chce i się słuchać tego pierdolenia. Każda z was się narzuca , ale jak zobaczy bogatego czy dobre ciało. I nie pierdolcie , że nie. W tym wypadku laska traktuje tego faceta jak gówno i wychodzi z założenia, że ona się nie będzie narzucać, bo nie ma na kogo. Co innego jakby miał dużo kasy lub pokazywali go w TV. Wtedy by dupą kręciła i tak dalej.

oczywiście, są takie kobiety... ale nie większość, nawet nie połowa. każde tego typu uogólnienie jest krzywdzące. to tak jakby powiedzieć, że wszyscy faceci lecą tylko blondynki. a jednak szatynki i rude też mają partnerów, chłopkaów i mężów. więc się mylisz:)

Gość lalka85
pewnie sie dziewczyna zalewala lzami przez jakis czas... biedna :/