Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaola89

co za idiotka ze mnie

Polecane posty

Gość olaola89

umowilam sie ze znajomymi nad morze, nie wiem kurwa po co, bo z moim cialem chyba sie spale ze wstydu na plazy i ten wyjazd bedzie totalnie z*jebany :/ jade naprawde z zajebistymi osobami i nie wiem po co chce udawac jedna z nich :( frajerka ze mnie tylko sie bede dolowac, ale juz zaplacone wiec nie odwolam :( porazka

oejeju przestań, u mnie ostatnio była naprawde gruba dziewczyna i też się chcialiśmy z nimi umówić nad morze, i oglądąłam jej zdjecia na naszej klasie i normalnie sobie chadzała w stroju, nawet ładnie wyglądała bo była opalona.

Gość rym-cym-cym
amatorzy grubej zawsze się znajdą, ale jak będziesz waliła takim mięsem, to może być gorzej

Gość olaola89
ale ja nie jestem gruba, po prostu mam brzydkie cialo :/ brak biustu, nieproporcjonalna sylwetka, krzywe kolana ;/ duzo blizn i zamion. do tego tradzik, ktory jak sie maluje jest malo widoczny, ale przeciez na plaze sie nie bede pudrowac, bo mnie uznaja za idiotke

z tą grubą to był przykład... a raczej nic nie zrobisz z malymi cycami, nieproporcjonalna sylwetką i krzywymi kolanami, wiec pozostaje ci tylko popełnic samobójstwo

Słodziaczek, to było słodkie 😭 jeśli chodzi o cerę, to może zainwestuj w kosmetyczkę? peelingi? może to doprowadzi do ładu stan skóry a jeśli chodzi o figurę, to pozostaje dobranie odpowiedniej garderoby...

Gość oman sesyjny
dziewczynka ma pewnie 14lat i nic jej się w sobie nie podoba🖐️

Gość olaola89
nie no dopiero w sierpniu.. na codzien nie doluje sie z powodu wygladu, ale chodzi o to ze w ubraniu wygladam dobrze, umiem sie ubrac tak zeby zakryc defekty a teraz mnie zobacza w pelnym wydaniu i sie pewnie zdziwia. a ja sie bede czula baardzo glupio

Gość olaola89
sillyofme - bede probowala cos robic z cera, zreszta caly czas probuje, kupuje nowe produkty ale malo daja niestety

Gość olaola89
nie mam 14 lat ;]

kostiumy są różne, trzeba dobrać odpowiedni a kosmetyczkę może odwiedź? może jakiś peeling czy inna maseczka... troszkę czasu zostało...

Kochanie nie martw się, zapewniam cię, że jesteś piękna, tylko musisz w to uwierzyć. Jeśli masz duże problemy z cerą, zastanów się może nad mikrodermabrazją? Pozdrawiam :)

Jedziesz z nimi, zeby sie dobrze bawic, a nie na konkurs pieknosci. Wyluzuj i dobrze sie baw, na plazy nie wszyscy sa idealni, a wlasciwie malo kto :)

Gość olaola89
pomysle nad ta kosmetyczka :) a co to jest ta mikrodermabrazja ??

Gość olaola89
racja ze to nie konkurs pieknosci ;p no nic, mam nadzieje ze kompleksy mi jednak nie zepsuja wyjazdu i bede miala wiekszy dystans do siebie- marze o tym.

mikrodermabrazja to głębsze zluszczanie naskórka ja Ci tego nie proponuję, bo jest lato... chociaż pogoda marna, po tym troszkę trwa zanim skóra dojdzie do siebie i lepiej unikać słońca przez jakiś czas... najlepiej na jesieni to robić