Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzałamana

Bardzo dziwnie ze mną zerwał mój chłopak, a może się zgrywał?

Polecane posty

Gość zzałamana

Cześć jestem sandra i mam 16 lat, pojechałam z moim chłopakiem i znajomymi na dyskotekę i zaczeliśmy się bawić. W pewnym momencie wyszłam do toalety. Wracając zobaczyłam mojego chłopaka (miał na sobie ciemnozieloną koszulę, nie sposób pomylić) obróconego w stronę baru gadającego z kolegami. Jako że była impreza i luźny nastrój postanowiłam wskoczyć mu na barana i zamknąć mu oczy mówiąc "zgadnij kto to" i w momencie kiedy wskoczyłam mu na barana zorientowałam się że to nie był on! Myślałam że spalę się ze wstydu. Chłopak był najpierw zaskoczony, a ja ciągle przepraszającym tonem usiłowałam wyjść zwycięsko z wpadki. Wtedy kupił mi piwo, pogadaliśmy trochę śmiejąc się z całej sytuacji. Najgorsze jest to że nie wiedziałam że za czas jak byłam w toalecie chłopak ze znajomymi wszystko widział. Dopiłam więc swoje piwo i wróciłam do znajomych, a tam mój chłopak liże się z moją najlepszą przyjaciółką. Nawet nie zareagował na mnie, kiedy go klepnełam w plecy mruknął nie obracając się "zrywam z Tobą", więc wróciłam do nowopoznanego kolegi.... Myślicie że dla jaj tak powiedział?

Gość zzałamana
zgubiłam zdanie. mój Chłopak oczywiście widział całe zajście bo zmienili stoliki i siedli bliżej baru kiedy ja byłam w kiblu.... w sumie już 2 dni się do mnie nie odzywa. ani on ani ten nowy.!!! pomózciee

Gość tez10
bedzie 3 napewno............kiedys:D a teraz do lozeczka bo jutro zakonczenie szkoly dobranoc:D

Gość tez10
p .s. tez bym poszla do nowego :P jak bym widziala lizacego sie chlopaka z przyjaciolka a od kiedy 16 lat pija piwo :P

Gość celinenl
jestes tania dziwka i pijaczka dobrze ci tak

Kochana zzałamana, gratuluję inwencji i kreatywności, dawnom się tak nie uśmiała. 10 punktów za prowokację w stylu "Bravo Girl" :D A tak poważnie-cóż, jeśli mimo wszystko jesteś w stanie pomylić własnego chłopaka z kimś innym, chyba po prostu nie jesteście sobie pisani :D PS. Trzymam kciuki za lepsze dobieranie przyjaciółek...