Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafallo

Stopy - długość mała czy OK?

Polecane posty

o jezu to ja sie nie odzywam, wlasnie zmierzylam i mam jakies hmm z przytupem 20cm...

Gość ciesze sie ze nie tylko ja
mam małe stopy

Gość michałek
Jam mam 24 lata, mam 172cm wzrostu, nie dawno byłem u kuzynki, jej córka ma 17 lat. Ponieważ było wtedy dość ciepło miałem bose stopy, mają one rozmiar ok 40, Siedzę z kuzynką normalnie rozmawiamy aż tu nagle wchodzi Justyna jej córka, również chodziła boso. Dziewczyna jest bardzo bezpośrednia, w pewnym momencie spojrzała na moje małe stopy, z lekkim uśmiechem mówi do mnie "daniel przyłuż twoje stopy do moich". Okazało się że ma większe stopy od moich, dziewczyna ma 165cm wzrostu, wąskie stopy długie palce, mój duży palec sięgał połowy jej dużego. W pewnym momencie kuzynka widząc to mówi do mnie że ma dla mnie fajne buty. Dostałem więc fajne tenisówk w których Justysia chodziła w podstawówce,różowe klapki w których będę chodził po do mu więc ich wygląd nie ma znaczenia, oryginalne sportowe buty z reeboka które mają 4 lata a są w świetnym stanie oraz klapki z dobrej firmy. Z tego wniosek, że nie ma się co przejmować swoim wyglądem, ja mając małe stópki tylko zyskałem

Gość gość
ale głupi wątek.

Gość gość
Mój 13 letni brat ma rozmiar buta 37/38 więc Cie przerośnie niedługo.

Gość gość
tak, glupie. w zyciu bym nie pomyslala, ze facet moze zamartwiac sie takimi p*****lami. widocznie wszystko inne jest u niego idealne, wiec wymyslil sobie problem, tym bardziej , ze malych stop tez nie ma

Gość gość
to tak jak powiedziec kbiecie nie martw sie ze masz wielkie stopy lub male piersi :) kazdy widzi swoje niedoskonalosci i tyle... mnie osobiscie "przerazaja" dziewczyny z wielkimi stopami... i bardzo podobaja mi sie takie ktore maja bardzo male stopy i w ogole filigranowa sylwetka... najnizszy rozmiar buta u doroslej kobiety o przecietnym wzroscie (jakes niecale 160 cm) o ktorym slyszalem to rozmiar 35

Gość Andżela23
Nie przejmuj się to jest normalne też mam większe stopy niż brat, ja mam 23 lata i 166 cm wzrostu, mój 2 lata starszy brat ma 175 cm wzrostu. Mój rozmiar stopy to 41, brat ma rozmiar 40. W dzieciństwie było inaczej, miałam wyraźnie mniejsze stopy, jednak tak w 16-tym roku życia wszystko się zaczęło zmieniać. Moje stopy zaczynały nabierać bardziej smukłego kształtu, stały się wąskie, palce mam dość długie. Brat ma bardzo szerokie i niezgrabne stopy, ale to są widocznie genetyczne uwarunkowania. Mama ma małe i bardzo zgrabne stopy, tata duże, szerokie i nieatrakcyjne . Więc rozmiar mam po tacie a zgrabny kształt stóp po mamie, zresztą w gronie moich znajomych zostałam uznaną miss zgrabnych stóp.

Gość gość
rozmiar stóp dziewczyn 35-39 jest jak najbardziej idealny, powyżej to jeśli dziewczyna jest wysoka powyżej 175cm to ujdzie gorzej jeśli ma 165cm wzrostu i stopy 41 lub nie daj boże większe to już wygląda komicznie. Wszystko wygląda komicznie jeśli jest nieproporcjonalne. Jeśli niski facet a duża stopa to też nieciekawie jest. U Ciebie myślę jest jest proporcjonalnie

Gość gość
Ja mam 24 :D I mam drobne stopy. To jest chyba rozmiar 39... Faceci jednak mają najczęściej powyżej 40... Nie masz problemów z kupieniem butów?

Gość gość
W Japonii duże stopy u dziewczyny uchodzą za potworność .