Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akbyr8

jak odmówic świadkowania

Polecane posty

Gość akbyr8

Będę świadką na ślubie przyjaciółki, świadkiem będzie jej cioteczny brat, który przychodzi sam, ja przychodzę ze swoim narzeczonym...ja jakoś nie mam ochoty bawić się w świadkowanie,tymbardzioej ze świadkiem bedzie jakiś smarkacz, więc chę taktownie odmówić pełnienia tej funkcji, pytanie jak? :/

Gość ukuil
ile lat ma swiadek a ile ty? moze ztreba bylo sie od razu nei zgdozic

oj przecież nie bedziesz całego czasu spędzać z świadkiem... ja też uważam ze mogłaś odrazu odmówić, teraz może być ciężko, a kiedy ślub? Młoda bedzie miała czas na poszukanie nowej osoby?

Gość 1234567.........
ale przecież nie masz obowiązku bawienia się ze świadkiem ...świadkowie są od tego żeby podpisać dokumenty pojechać do wspólnego zdjęcia jeśli tak sobie życzy para młoda i tyle ...a na weselu możesz się bawić ze swoim narzeczonym

Gość akbyr8
ja 25 on 19, jeszcze sie nie zgodziłam, w sumie nic nie odpowiedziałam...mam przeczucie zę będzie mi nieswojo na tym weselu bo wiem ze moj narzeczony będzie niestety musiał sporo czasu spędzić sam, gdyż nikogo nie zna a z drugiej strony szkoda mi tej dziewczyny bo wiem ze nie ma kogo poprosić

a dlaczego narzeczony ma duzo czasu spedzic sam na weselu?przeciez bedzie siedzial kolo ciebie bedziesz sie z nim bawic wiec nierozumiem.

Gość akbyr8
eh może macie rację..może przesadzam