Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latawiec dmuchawiec

Ciekawy filmik dla wszystkich kobiet!!!!!!!!!!!!!11

Polecane posty

Gość latawiec dmuchawiec
zaznaczaam dla wszystkich kobiet ktore chca usunac ciaze obejrzyjcie sobie

Gość ffffffg
bardzo nie obiektywny film jakie zazwyczaj daja \"mamusie\"

Gość dla kogo ten filmik

Gość bancha
ale smutne:(:(:(

Gość pu erh
babszytyle i tak bede usuwac ciaze i tak aborcja juz jest traktowana jako srodek antykoncepcyjny u nastolatek szok!!!!!11

Gość pu erh
babszytyle i tak bede usuwac ciaze i tak aborcja juz jest traktowana jako srodek antykoncepcyjny u nastolatek szok!!!!!11

Gość bancha
ech jak mozna niewyobrazalne

kurwa!kolejny durny topic nawiedzonej mamuski ktorej 14scioro bekartow wola o mlesio bo mamusia nie lubi nowoczesnych,antychrzescijanskich,diabelskich metod jak antykoncepcja czy aborcja:-O stuknij sie w pusty leb debilu!po cholere zakladasz takie durne topiki ?!mnie nigdy na chrzescijanskie wartosci nie przestawisz:classic_cool: aborcja powinna byc i koniec kropka!!!!!i wg mnie na NFZ!!!

Gość straszne to jest to ze
sa osoby ktoe sie uzalaja nad takimi idiotycznymi filmikami. wejdzcie na strone schroniska dla zwierzat, tam zobaczycie prawdziwe tragedie bezbronnych stworzen

Gość Mo.ni.ka
O rany! Ze wszyskich anty-aborcyjnych piorących mózgi katolickich filmikow ten bym najgłupszy i najsmieszniejszy! "To moja rączka...kocham swoją rączke...oddaj mi ją!". Myślałam ze się posikam ze śmiechu jak to czylalam. Do cholery zajmojcie się narodzonymi a nie zygotami i zarodkami co bardziej przypominają psi plod niż człowieka. Jak jakiś menel wiesza psa na drzewie dla zabawy i po meczarniach zwierzę umiera to nic. Ale jeżeli ktoś się pyta o zakup tabletki RU to szykujecie stos. Dodam ze pies ma działający układ nerwowy a zygota nie!

Gość a to przeczytałaś
"(...)dziecko przy sztucznym poronieniu miażdży się i rozszarpuje na kawałki bez żadnego znieczulenia czy uśpienia , które stosuje się choćby U ZABIJANYCH PSÓW I KOTÓW. Dla tego małego,całkowicie bezbronnego człowieka nie ma żadnej litości i względów !!! " Dr.hab.med Kinga Wiśniewska -Roszkowska (ginekolog)

Gość dla mnie zwierze
zasluguje na wiekszy szacunek niz jakas zlepiona maz

Gość a to przeczytałaś
ty nie zasługujesz na żaden szacunek

Gość a to przeczytałaś
dodam,że zamiast mózgu masz maź

Gość a jaaa
Juz przestancie zakladac takie topiki.Jak ktos bedzie chcial obejrzec aborcje to ja sam znajdzie.Tu pisza glownie kobiety ktore sie staraja o dziecko a caly czas napotykaja podobne tematy.Wezcie sie do jakiejs roboty zamiast przesiadywac calymi dniami przed komuterem.Bo takie tematy to juz chyba z nudow.

Gość greeneeee
a jaaa tu piszą też kobiety co NIE CHCĄ byc w ciąży i sorry ale jeżeli kobieta jest zdecydowana to i tak łyknie arthrotec i po problemie. Tak masz rację bo jak ktoś ciągnie kota za samochodem 5 km to da mu znieczulenie. Blastula nie ma układu nerwowego i receptorów czuciowych. Zwierzęta (na ogół) mają. Czujesz różnicę?

Gość a jaaa
Greenee nie wiem o co ci chodzi za bardzo...Myslisz ze te co nie chca byc w ciazy zakladaja takie topiki by sie potorturowac?Ja wiem ze jak beda chcialy usunac to i tak to zrobia ale ja nie o tym pisalam.Przeczytaj jeszcze raz moj post a potem czep sie kogos innego.

Gość obrzydlistwo
Żyjemy wczasach, gdzie przynajmniej w naszym kraju nikt nie kamienuje ani nie wyrzuca poza margines społeczny kobiety ciezarnej, maja swoje prawa, jest wiele instytucji które moga pomoc. nie chodzi o zagwarantowanie zycia na wysokim poziomie ale nawet o przyjecie jej dziecka, moze je oddac bez zadnych konsekwencji... I nikt nie powiedział ze dziecko oddane do domu dziecka ma zawsze byc nieszczęsliwe. Moze zyc jak kazdy inny

Gość kijanka panka
Jeśli jesteś w ciązy i chcesz usunąć ciążę powinnaś wiedziec, że: -W wielu przypadkach prowadzi to do choroby pychichnej lub zachwiania równowagi emocjonalnej -Możesz podpisać jeden dokument w szpitalu, oddać tym samym dziecko do adopcji i wiecej go nie widzieć. -Ustawa jest dobra a liczby przedstawione w tym filmie niczego nie wskazują.

Gość nieciekawy filmik
filmik jest glupio przedstawiony ale fakt faktem przedstawia prawde i nieprawda ze usuwa sie tylko zygote jak ktos tu wczesniej pisal ale sa kraje gdzie usuwa/zabija sie dzieci w 9mies zycia... ale jak znam teorie osob z tego forum jak sie dziecko nie urodzi to jeszcze nie jest zywa osoba heh

Gość aborcja na nie

Gość fajny film

Gość schocking
Za, ale w sytuacji zagrożenia życia matki , gwałtu, choroby dziecka. Seks niesie ze sobą konsekwencje, które należy ponosić, a walka o Prawa Kobiet nie może polegać na tym, że usunę dziecko dla zasady, żeby zobaczyli, że mam prawo decyzji!. Może to straszne, ale wolę przepełnione domy dziecka niż przepełnione cmentarze dla dzieci.

Gość jeam
co za film

Gość idzcie juz spac

Gość a ja myslalam
ze to kolejny odcinek mody na sukces

Gość a gdzie dynastia