Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia260

Taniec dla rodziców-brak ojca/

Polecane posty

Gość olusia260

Jakie macie pomysły na podziękowania dla "rodziców" w przypadku gdy brak jest ojca.Z gory zapowiadam ze rodzice są po rozwodzie a ojca nie chce na weselu.Z mamą bedzie jej partner.Jak to wszystko zorganizowac zeby fajnie wyszło?

włąsnie, a u mnie to już jes w ogóle zagmatwane i też nie iwem co zrobić bo tak, tata mojego narzeczonego nie zyje, ja mam ojca biologicznego który płaci alimenty i jak ja zechce się z nim spotkac i do niego zadzwonie to się spotykamy, mam też ojca( 2 mąż mojej mamy) który mnie wychowywał, ale 4lata temu się rozstali i ojciec prawie wcale nie utrzymuje z nami kontaktu no i nie wiem czy oboje będą na weselu czy nie. Biologiczny mówi że chyba nie będzie, ale namawiam żeby przyszedł i moja mama też, a drugi ojciec nie odpowiedział jeszcze. I jeżeli będzie taka sytuacja że oboje będą to obojgu musze dac podziękowania, tak jak mojej mamie. Masakrycznie zakręcone to.

Niestety ja Tobie nie pomogę bo również mam z tym problem... Mój tata nie żyje, moja mama na faceta są razem od jakiś 5 lat i mieszkają razem, wcześniej i ja mieszkałam z nimi więc jak by na to nie patrzeć w jakiś tam sposób starał się być dla mnie ojcem... i nie wiem zupełnie jak zrobić z podziękowaniami czy tylko dla mamy czy jemu również podziękować...?

to moze nie robcie oficjalnych podziekowac dla rodzicow bo faktycznie ktoremus rodzicowi moze byc przykro. podziekujcie im od serca po blogaslwienstwie w domu .

Gość olusia260
To w sumie dobry pomysł o prywatnych podziękowaniach w domu ale ja chce wszystkim pokazac jaka jestem mamie wdzieczna za samotne dobre wychowanie.Niech wiedzą wszyscy goscie jaka z niej dobra kobitka:)

Gość slub dwa lata temu
nie mielismy tancow i ok tesciowa jest samotna (rozwiedziona daawno temu) z kolei u kolezanki mama zmarla i ona tanczyla z tata robcie jak chcecie jak nie bedzie tanca rodzicow to naprawde nie tragedia zyciowa w zyciu bywaja gorsze problemy dziewczyny wyluzujcie, kazdy robi slub jaki chce pozdrowionka

Gość slub dwa lata temu
podziekowan tez nie robilismy na pokaz tylko osobiste w domu.. tak propo -zaraz zostane pewnie zlinczowana :)

Gość a gdyby
wymyśleć ogólna formułke \"dziękuje wszystkim którzy mieli wpływ na moje dobre i złe decyzje ;) ale w szczególności...\" przepraszam za ironię ale jakna rozdaniu oskarów... a matce to wystarczy jak jej sie do ucha powie kocham cię mamo i dziekuje.. tak mysle

Gość u mnie nie było podziękowań
na wyraźną prośbę rodziców. Nie chcieli szopki. Podziękowaliśmy im po wszystkim już, w kameralnym gronie.

Gość slub dwa lata temu
olusia zrob jak uwazasz, kazde wesele jest inne inaczej bylo nudno gdyby wszystkie byly takie same

Też bym w Waszym przypadku nie robiła oficjalnych podziękowań rodzicom na przyjęciu. Zrobiła bym to podczas błogosławieństwa lub nawet w czasie wesela, ale dyskretnie, na osobności. A zatańczyć można np. jakieś utwory związane z imionami, tak niby zwyczajnie wplecione w zabawę na parkiecie. Kwestia ustalenia z zespołem lub djem,

ja ogólnie rodziców nie mam-matka ma nową rodzinę,a mnie porzuciła jak miałam 4 miesiące,a ojca pamiętam z kasety z moich chrzcin.więc od małego wychowała mnie babcia,ale też mam tu problem-babcia ma męża,ale nie wyniósł się kilka lat temu(alkoholik)niedawno wrócił ze spuszczoną głową w ciężkiej chorobie,ale od kilku miesięcy leży w szpitalu jak warzywo,więc babcia też jest sama.Więc postanowiłam nie robić żadnych oficjalnych podziękowań dla rodziców(narzeczony ma oboje rodziców)a tylko prywatnie w domu przed wyjściem.a jeśli chodzi o taniec-nie będzie czegoś takiego jak taniec rodziców(to się chyba po oczepinach robi?czy w którym momencie wesela?)tylko wszystkie pary zostaną zaproszone na parkiet.tak właśnie jakiś czas temu założyłam o tym temat,i dziewczyny tak mi właśnie poradziły.a może babci zadedykuję piosenkę\'nikt na świecie nie wie że się kocham w Ewie\'i sama na jaja ją porwę do tańca.a sama nie chcę piosenki \'wspaniałych rodziców mam\' bo rodziców nie mam..i ja bym się czuła dziwnie i babcia.

hej, ja tez nie chce zeby ojciec byl na weselu. Mama jest sama. Wiec najlepiej chyba bedzie jak podziękujemy rodzicom prywatnie a z tańca dla rodziców zrezygnujemy