Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

kto z was lubi ten pieprzony anal?

Polecane posty

ja nie znosze ,wręcz nienawidzę,ale mój afcet za to tak, jeszcze jak wypije to juz całkiem, nie dojsc ze boli ot jeszce takie głupie uczcuie...mam ochote w tym momęcie go zabic:( nie reaguje na nic,ani nie prosby ani na to ze boli na nic:(

Gość Mgiełka 22
przyslij go do mnie ,ja ubię

Gość 1234567.........
wiesz jak facet nie potrafi uszanować Twojego zdania i na siłę Cię zmusza do anlau to dziwię się że nadal z nim jesteś ...a jak wymyśli np oddawanie kału na Ciebie też się zgodzisz ?

Gość grube babsko
weź ogorka i wsadz mu w dupe zeby zobaczyl jak to przyjemnie

Gość nie rozumiem facetów
ja nie lubie , raz sprobowalam i nigdy sie nie zgodze, jak facetowi nie pasuje to co ma to nech idze szukac szcezscia gdzie indziej :)

Gość jakby jakikolwiek facet
w czasie seksu zrobił cos na co nie mam ochoty , czego nie lubię albo co gorsza co mnie boli - bo on tak chce - dostałby w papę i po znajomości , zero szacunku masz dziewczyno do siebie że z kimś takim jesteś

Wasze pupy są cudownie ciasne...dlatego właśnie faceci lubią seks analny.

Gość dgsgdjkshgkhg
"spierdzielaj od mojego faceta,bo Ci przyładuję!!!!!!!!!!!!!!" żałosna jesteś dzieweczko dawaj mu dalej ładować się w dupę i zwijaj się z bólu bo tego nienawidzisz. grunt zeby "twój" men cię nie zostawił.

Gość do 777
ja myślę że wasze też są ciasne , czy w związku z tym pozwolisz żeby ci dziewczyna wpychała w dupsko ogórka np? :O:O

Gość dgsgdjkshgkhg
to mit że każdy facet lubi anal ja bym nawet chciala spróbować. ale mój partner nie chce bo nie lubi.

Gość 1234567.........
777-X.....ok ok jestem w stanie zrozumieć że facetom może to sprawiać przyjemność no ale zasada jest taka że sex ma sprawiać obojgu przyjemność prawda ?

Wcale nie musi tak strasznie boleć. Zarówno penisa jak i wejście do pupy trzeba wcześniej dobrze nawilżyć. W aptekach można kupić żel nawilżajacy Durex Play.

zgadzam sie - nie masz szacunku do siebie skoro pozwalasz mu na cos co nie jest dla Ciebie przyjemne i Cie boli i musisz sie do tego zmuszac no i moze byc grozne dla zdrowia kobiety

Gość ależ wy kobiety jesteście
uległe !!! Na taką propozycję, moja propozycja by była nast. najpierw ja tobie wibrator wsadzę, i powiesz czy boli, ok ?

Gość po co te prowokujące tematy
Czy wszyscy zakładający topiki to zboczeńcy z sieczką we łbach ?

Gość dgsgdjkshgkhg
niektóre baby są głupie. facet gwałci autorkę po pijaku analnie a ta debilka jeszcze chce obijać ryja innym babkom w jego obronie. żałosne

Najlepiej jest w zgodzie z naturą, to urozmaicenie, dobre raz na jakiś czas. Smakuje gdy wszystkim pasuje. Wymyśl coś za coś, ja nie przepadam za zmywaniem i sprzątaniem, ale czasem to robię, tego wymaga sztuka kompromisu. Może i dlatego dostaję to o czym tu mowa? Hej.

Gość Lcouple
...super sprawa... moja kobieta tak srednio lubi - ale co raz to bardziej.. a ja uwielbiam, kiedy ona mnei wibratorem penetruje.... super sa gry analne !!

z tym ogórkiem to Dobre jest"D:D:D:D:D juz nie chodzi całkiem o ten ból,ale ta głupie uczcuie..wiecie jakie:/

Gość do 777 x
ten twoj tekst, ze anal wcale tak nie boli jest żenujacy. Sekas ma sprawiac przyjemnośc obydwojgu kochankom a nie przykrość jednamu a drugiemu radość. Ja tez za analem nie przepadam, nie boli mnie - czasem sie na to godzę, ale chyba powiem, ze taki seks nie bardzo mnie podnieca.

Gość do 777
"wcale nie musi tak strasznie bolec" przeczytaj to jeszcze raz a potem jeszcze raz :O:O to ja kochając się z facetem mam się zastanawiac - hm a może tym razem nie będzie bolec ? :O Seks ma byc przyjemnością dla OBOjGA partnerów a nie tylko dla faceta

Gość idiotkooooo
jak ty mu nie dasz dupy to znajdzie sie taka co mu ja da :D:D:D

Gość do Lcouple
ty pedale z rozjebaną sraką, idź na forum dla pedałów

Gość dgsgdjkshgkhg
po co robicie coś co sprawia wam przykrość????? w łóżku nie ma TAKICH kompromisów. kompromis wg mnie to jest to że np. przywiązałabym faceta do łóżka jakby chciał - nie podnieca mnie to szczególnie (wolę odwrotnie:P ) ale nei sprawia żadnej przykrości, wiec dlaczego mam się tak z nim nie zabawić, skoro tego pragnie???? ale godzić się na coś co sprawia przykrosć, ból??? dla mnei to nie pojęte. I sama też nigdy bym nie naciskała na coś takiego wobec parntera. a z tym całym analem - to chyba jakiś mit z tą jego wielką popularnością wśród mężczyzn. tak sobei myśle że dla facetów to też może być bolesne. takie wciskanie na chama penisa w coś za ciasnego, ściskanie go jak w imadle. pewnie jakby szczerze pogadać z facetami to części by przyznała rację.

Gość jak dla faceta
liczy się tylko "dupa" to adieu a jak dziewczyna nadstawia dupy tylko dlatego żeby ją jakaś imitacja faceta nie rzuciła to szczere gratulacje

Gość aleeeee
jezeli raz mu dalas doopy to ciezko bedzie mu teraz powiedziec NIE facet jak pies jak raz sie nauczy to go nie oduczysz