Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdy nie będę szcześliwa

ludbie dziwny seks

Polecane posty

Łącznie miałam pięciu partnerów seksualnych i tylko z pierwszym było mi dobrze.Lubię gryzienie,mocne ruchy,ciągniecię za wlłosy nieco wulgarne słówka....Ogólnie jestem uległa włóżu i kocham dominujących partnerów (ale to nie może być udawane tylko takie realistyczne)i problem polega na tym że obserwuje że mało mężczyzn tak to właśńie robi.... Martwie się bo zdaje sobie sprawę że to nie jest normalne i niekażdy facet będzie mnie gryzł i szarpał w trakcie:O

Gość jak muchy
do goowna zaraz się tu zlecą pseudokochankowie ;)

Opowiedz swojemu partnerowi o tym jak chcesz być w łóżku traktowna. Jeżeli będzie trzeba, nawet zademonstruj. W końcu się nauczy.

problem wtym że ja sie wstydzę...bo na codzień jestem taką grzeczną delikatną kobietką:)Nie mogłabym tego powiedzieć:O

Gość poradnik wolontariusz
No, skoro lubisz taki rodzaj seksu, to wejdź w towarzycho pod pijalnią piwa. Jak z nimi obalisz parę dużych, to masz pewne że cię wydymają jak lubisz, a na końcu dostaniesz jeszcze wpierdol gratis. Powodzenia (((:classic_cool:)))

Ależ oczywiście że możesz to powiedzieć. Przecież to co robisz w łożku to sprawa tylko między tobą a twoim partnerem. Nikt się o tym nie dowie. Powinnaś powiedzieć partnerowi jak powinien cię traktować abyś osiągnęła satysfakcję seksualną. To ważne.

tylko że jakj mam świadomość że on to robi dla mnie anie wynika to z jego preferencji to jakoś mnie to nie kręci:O

Gość juzek z cementowni
kurcze ja uwielbiam gryzc posladki, szyje, brzuch i uszy. ale jakos zadna tego nie lubi zbytnio

A nie pomyślałaś że on może z miłości zmienić swoje preferencje ? Specjalnie dla ciebie.

Gość to wcale nie jest dziwny seks
raczej są to dość powszechne upodobania u kobiet

Gość Viera Viera
tez uwielbiam mocne pchniecia.... ostre slowa...gryzienie. kocham gdy moj facet wciaga mundur ,wydziera sie do mnie jak do zolnierza i bierze ostro :D

Gość do viera
jesteś stworzona na zołnierza, koniecznie wstąp do armii, będą chłopaki mieli radoche

tez bym chciala zeby moj mnie tak ostro wziął. ale mezczyzni na ogol sie chyba troche tego boja praktykowac bo jakos niesmialo sie zabieraja do rzeczy.

Gość tez lubie jak facet
ssa mojego palca u nogi, super uczucie, tak gdybym miala fiutka... super sprawa do tego jak go po posladkach wale, cala reka, ojj lubie bicze w sexe

Gość no no bardzo ciekawe
tylko jak to wybadać która lubi tak, a która inaczej, jesli jest to pierwszy raz. Powiem tak, kilka razy zdarzyło mi się pojść na ostro z kobietą, co do której wiedziałem, że jest to pierwszy i ostatni raz, i zawsze usłyszałem : oczekuję delikatności i czułości..... No, więc co jest z wami do kuźwy nędzy, same nie wiecie czego chcecie. Jak ma facet się dostosować ? Jasnowidz byłby w sam raz, tak ?

Gość dwudziestoparolatka ...
Viera, Viera lae się rozmarzyłam, ja tez tam chce. mmmmm wyobrazilam sobie te scenke - facet w mundurze, a ja rozpinam mu z niecierpliwości pasek u spodni :)

Gość gość
Jeżeli nie mówisz facetowi o swoich potrzebach tylko liczysz na cud to jesteś zwykłą kretynką