Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestźle

CO MOGE MU NAPISAĆ ? eh rozpadający się związek

Polecane posty

Gość jestźle

Chłopak nie odzywa się do mnie dobre 3tyg . Nawet jak do niego napisałam kiedyś to nie odpisał! nie mam pojęcia już co robić. Mam 15lat.. wiem ze to nie pierwszy ani nie ostatni w moim życiu . Jak na gadu byliśmy razem dostępni , to znów jest cisza. Chce coś do niego napisać, ale kompletnie nie wiem co. proszę pomóżcie. Czy może być to coś takiego : - '' Co się dzieje'' lub - ''o co tak na prawdę chodzi ? '' : (((((((( :(

Gość bbshijoy
To nie twój pierwszy? Ja pierdolę:(

mnóstwo przed Tobą takich sytuacji i nie tylko takich...:) napisz po prostu dlaczego się nie odzywa? i życzę powodzenia bo może i pierwszy ale pewnie nie ostatni...:)

Gość kikakkkakka
Zapytaj go boli że się nie odzywa:) Nie przejmuj sie tak , tego kwiata jest pół świata:P

Gość jestźle
boje sie :(

Gość jestźle
tak się boje cokolwiek napisać, bo mnie mam pojęcia jak zareaguje

weź się nie cykaj, faceci zwłaszcza młodzi lubią twarde kobiety, ostre i takie co są drapieżne, nie łaś się do niego , bo to mu tylko da satysfakcję, że za nim latasz! zapytaj 'co się gnojku nie odzywasz ? :P' chociaż może nie tak lepiej jakoś, "słuchaj , masz zamiar się ze mną skontaktować? bo jak nie to oczyszczę sobie listę gadu z Twojego beznadziejnego numeru" pojedź mu ,pociśnij, niech poczuje się źle. faceci tak naprawdę interesują się bardziej kobietami które ich źle traktują.

Gość jestźle
więc mam napisać? Napisze mu '' o co tak na prawdę chodzi ?'''

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
no chyba gupia jestes, nie pisz tak

Nic nie pisz, skoro już się do niego odzywałaś i nie ma reakcji, to odpuść i zapomnij :) nie warto się narzucać.

Gość sytuacja troche patowa
weekend sie zaczal i gimnogowna sie nudza hahahahha

Gość nmnjhjghfdf
Nie wierz w to, ze faceci wola wredne, wulgarne suki. Lubią laski, które wiedzą, czego chcą, ale nie takie, które ich gnębią, tylko takie, które stawiają im wyzwania. Laska, która ich gnoi, prędzej czy później zostanie olana, bo żaden normalny koleś, w ogóle - żaden człowiek - ne lubi być mieszany z błotem, i tylko ta laska, która się ceni i ciagle podbija swoją cenę - będzie przedmiotem szaleństwa... o tak, za taką się lata. Dlatego po prostu się ceń, uważaj się za królewnę, okaż, że robisz mu łaskę, że na niego w ogóle patrzysz. Każ się zabierać do kina, nad morze, pokazuj mu, jakie ma mega szczęscie, że w ogole mu towarzyszysz... sugeruj, ze jak nie wyrobi - to sobie znajdziesz lepszego, niż on... Ale nie kop go, bo z każdym kopniakiem - tracisz go. I w ogóle - lepiej poszukaj innego gościa i w stosunku do niego bądź baardzo wyniosła, ale elegancka i miła. Takie lalki, które z każdą minutą okazują swoją wyższość, klasę i to, że są super cudem - to sa laski najbardziej pożądane. Facet się umęczy jak pies, ale jak postanowi, ze będzie mial taka, to nie spocznie... Bądź taka, a gwaratuję sukces.

Gość jestźle
więc muszę poczekać na tego następnego.. a tego zostawić juz w spokoju ? : ( bo w sumie jak się nie odzywa , to znaczy że mu na mnie wcale nie zależy..

Gość nmnjhjghfdf
Dokładnie. To bardzo przykre, ale tak się czasem dzieje... nie martw się i nos do góry :) i już go tak trzymaj ;)

byłam w takiej sytuacji całkiem niedawno, mimo że jestem troszkę od Ciebie strasza :) okazało się, że mój facet miał po prostu dużo problemów rodzinnych itp, a nie chciał mnie tym obarczac i potrzebna mu była chwila wytchnienia. Teraz znów się nam układa, ale przez cały ten okres pisałam do niego, tak delikatnie 'co u ciebie, jak minął dzień'. Pytałam czy możemy chwilę pogadac, czy mu nie przeszkadzam. W końcu wszystko się wyjaśnilo. I podziękował mi za wytrwalośc bo naprawde ma ciezki charakter. Jak Ci zalezy to nie odpuszczaj :) I nie czepiaj się, lepiej skapitulowac niz potem wyrzucac sobie, że się niepotrzebnie unioslo nerwami. Powodzenia :)

Gość jestźle
ale gdybym teraz do niego napisała,mógłby pomyśleć, że się narzucam,i bez niego nie mogę wytrzymać, no i również to, że jestem łatwa : (

Gość jestźle
:(

Gość jestźle
a jak napisze mu takie coś : - ''ja tak tylko zapytam...co spowodowało, że już się do mnie nie odzywasz, jednym słowem masz mnie gdzieś? po postu chce wiedzieć, z ciekawości.'' nie będzie to świadczyło o tym że nie moge bez niego wytrzymać ? po prostu to mnie dręczy

Gość jestźle
pomóżcie :(

Gość jestźle
:(

Gość ja bym napisala
'spadaj kretynie, nie odzywaj sie do mnie' po co ci taki idiota ktory sie nie odzywa heh