Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenita933

szamponetka -czarna

Polecane posty

Gość zenita933

mam brazowe wlosy i chcialabym zobaczyc jak wygladam w czarnym :) Pytanie tylko ktora jest najlepsza i czy poryja sie caale wlosy ? i jak mam wlosy za lopatki to czy bede musiala kupic 2 opk.? czy ktos sobie kiedys robil na czarno ? a jak tak to jak szybko schodzila itp..:)) bede wdzieczna za odp !!!

Gość czarne farby mają niestety
czasem to do siebie,że ciężko schodzą,dlugo kolor się trzyma i ciężko potem sie go pobyć jak sie zudzi.Dobrze sie więc zastanó nad tym kolorem,czy pasyje Ci itpA co do dlugości Twoich wlosów to wydaje mi się,ze raczej będą potrzebne 2 saszetki,jedna to może byc za malo.

Gość do poprzedniczek
kolezanko powyzej : o jakich szamponetkach mówisz ;>?? ja też mam brązowe włosy i farbowałam szamponetkami z roznych firm na czarno i tylko delikatni mi przyciemniły kolor .... Ktory zreszta po paru dniach sie zmył totalnie... Jak na czarno to polecam szampon do 28 myc ew. farbe ;] Szamponetki naprawde nie łapią na czarno.. inne kolory owszem..

Gość kotex
ej a jak farbowałaś szamponetka na czarno to z jakiej firmy? bo szukam właśnie szamponetki w kolorze czarnym i nie mogę znaleźć są tyle jakieś czerń granatu itp. A mi chodzi tylko o czern .

Gość JJX
Tylko nie używaj czerni granatu bo ciemne włosy wychodzą szare lekko granatowe-niebieskie, a co do czarnych też chce się na czarno walnąć i też szukam jakiejś dobrej firmy

Gość ...ziomciaa34
a więc tak: ja się farbowałam na czerń szamponetką od Joanny, znajdziesz w drogeriach... :) miałam jeszcze jeden problem, ponieważ mam pasemka rozjaśniane, więc w tych miejscach mi wyszedł kolor intensywniejszy, czyli bardziej zielonowaty, ale to nie było wprawdzie nic widać, tylko takie przebłyski. ale bardziej polecam farbę, dłużej trzyma i potem fajnie schodzi. :D wiem, bo sama od 2 lat używam farb i już nikt nie pamięta o moim dawnym kolorze włosów, jak farba schodzi, to nie widać odrostów na ciemnych włosach, tylko farba na całej długości włosów robi się coraz bardziej brązowa. :)

Gość Pryszczata :D
moja przyjaciolka farbowala sie szamponetką na lato. brązową. nie dość, ze wyszla czarna, to do tej pory z blondu ma brązowe wlosy. moze na wakacje przy sloncu wroci jej naturalny.. xd nie, to nie byla farba do wlosow. szamponetka na 100%

Gość Hart H.
ja polecam palette-ale ta do 5 czy 6 myc(tak naprawe to do jakies 15-20), kolor ci wyjdzie czarny ale zmyje sie po okolo miesiacu czy dwoch(zalezy od sily twoich wlosow-zakladam ze mowisz o naturalnych) ALE nie bierz palette do 28 myc...bo tez taka jest-ona nie schodzi mimo ze tak pisze na opakowaniu ;]

polecam hebanowa czern - marion. jedna mi wychodzi baaaaaaaardzo ciemny braz. jeszcze bede probowala czern grafitoewa venity. zonaczymy co wyjdzie ;] joanny i mariony zmywaly sie po okolo tygodniu, codzinnie myje. palete mialam kiedys i dziala jak trwala wiec nie polecam, pozatym polowa wlosow z glowy splynela razem z farba takze to kicz i tyle.