Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet to

dlaczego??

Polecane posty

Gość facet to

co mysliciew o facetach którzy sostawiaja dziewczyne w ciazy i mowia ze wrabia go w bachora dlaczego facet nie ponosi zadnych konsekwencji a dziewczyna zawsze ??????????

Gość facet to
facet to http://wielodzietni.org/comments.php?Discuss ionID=488 "Każdy facet to kupa śmierdzącego gówna,Dziecioroba,k**wiaża.Interesuje ich konirc własnej,obsranej d**y.Przeklente snobistyczne kutasy.Seksmisja to bardzo mądry i logiczny film! Precz z facetami!!!!!!!!!!Do Getta dzieciorobów !!!!!!!!!!!!!!"

Gość szkoda słów ..................
bo jak jest nieodpowiedzialny i tchórz i po prostu nie kocha to ucieka od konsekwencji..jakim jest dziecko... a co do artykułu to facet jest chyba niedojrzały... no ale cóż... pzdr

Gość cudowna_wenus1111
Ja Ci powiem dlaczego : ponieważ to tchórze. a po 2 uważam że to wina dziewczyn, ja nie uprawiałabym seksu z kimś kgo nie znam, z kim nie byłabym pewna przyszłości i tego że ucieka od odpowiedzialności.

Gość cudowna_wenus1111
+ to że jak facet kocha kobiete to nie zostawi jej nigdy, zwłaszcza w potrzebie.

naczytalas sie romansidel i telenowel facet to dupek w kazdej chwili moze odejsc oni nie maja z tym problemu

Gość cudowna_wenus1111
no to wpsółczuje.. moja siostra ma wspaniałego faceta , mama :) znajome też świetnie się dobrały, ja rónież nie narzekam .. Co to za facet który boi sie kondekwencji ?? który ucieka od swojej ukochanej kobiety? ps. nienawidze romansideł, telenowel .. itd :) sztucznej miłości , naciąganej - równiez

ja też mam cudownego męża. Kiedy nie byliśmy jeszcze małżeństwem, to mieliśmy taka sytuację, że myśleliśmy, że jestem w ciąży. Nawet nie było mowy o tym, by się rozstać. Potem tak jakoś wyszło, że zapragnął dziecka i zaczęliśmy starania. Rok temu w lipcu pobraliśmy się, bo chciał, by nasze dziecko miało rodzinę, choć dopiero w kwietniu tego roku udało się mi zajść w ciążę. Więc nie wszyscy faceci to świnie, mój jest fantastyczny. Zawsze był przy mnie , zwłaszcza w trudnych sytuacjach i ciężkich chwilach.

Gość mow do mnie malenka
oni dopiero po kilku latach potrafia pokazac pazurki

cudowna wenus to ciekawe dlaczego tyle par sie rozwodlo kocha na poczatku a pozniej szuka mlodszej

Gość gggaaaaabrysss
Bo tak jest świat zbudowany. Jak kobieta zachodzi w ciążę to się nagle okazuję że jest samowystarczalna, sama się zapłodniła i sama jest sobie winna. A facet? Biedak który został wykorzystany, zgwałcony i sponiewirany przez złą kobietę. Nic nowego.

Gość kamep
i zostal jeszcze wrobiony w dziecko zapomnialas dodac