Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donna_77

Jakich kremów przeciwzmarszczkowych używacie?

Polecane posty

Gość Donna_77

Jakich kremów przeciwzmarszczkowych używacie? ja do tej pory używałam olay, ale nie służył mi za bardzo. wcześniej garniera i też nie byłam zadowolona. mam cerę naczynkową i jakoś nie mogę tego wszystkiego ogarnąć... polecacie coś?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppp

Gość agava777
hmm, z tego co mi sie obiło o oczy i o uszy to chyba pharmaceris robi kosmetyki specjalnie do cery naczynkowej, może przeciwzmarszczkowe jakieś też ma? warto się zapytać w aptece.

Gość 31LAT
Nie kupuj kremow Garniera cz Loreala bo to przereklamowane gowno ktorym mozna sobie co najwyzej stopy smarowac.Zapytaj w aptece o kremy Dermiki czy Erisa' polskie ale bardzo bardzo dobre nie musza sie reklamowac jak garnier bo ich reklama jest ich skutecznosc.Ja obecnie uzywam kremu revlon z wit C na dzie i z wiatmina a na noc, dosyc dobre.ale to tylko dlatego ze mieszkam za granica i nie mam dostepu do polskich kremow ale jak tylko jestem w Polsce to sie zaopatrzam na dluzszy czas.

Gość embargo
ja od wielu lat używam jednego:Normaderm- Vichy,żaden on przeciwzmarszczkowy ale jest rewelacyjny

Gość mruczysławaa
jak już to apteczne - z wit. c, peptydami lub retinolem: lrp, avene, vichy.

Gość Donna_77
no właśnie też stwierdzam, że olay, vichy i inne garniery to przereklamowana sprawa. agava777 a ten pharmaceris to dr Eris jest? znalazłam go w necie, neoscope czy jakoś tak? faktycznie jest do cery naczynkowej. może spróbuję, dzięki.

Gość ja używam tylko i wyłącznie
bambino, jak moja mama całe życie. buzia gładka jak pupcia niemowlaczka.

Gość mimikaa
popieram przedmówczynię, że polskie firmy kosmetyczne są najlepsze. moim zdaniem jednak każdy powinien używać kosmetyków dostosowanych do wieku - czyli bambino odpada, bo raczej na zmarszczki nie pomoże. ja z polskich firm używam głównie Eris. widziałam ulotki tych kremów na zmarszczki z Pharmaceris właśnie - są jakieś 3 rodzaje, ale szczerze mówiąc nie wiem dokładnie jakie, bo ja akurat kupowałam peeling na cellulit.ale najlepiej wpisać w wyszukiwarkę i już:)

Gość Donna_77
kupiłam pharmacerisa do naczynkowej cery i używam już. co mnie do tej pory zaskoczyło,to że świetnie się wchlania i nie waży się na twarzy nawet w takie upalne dni, jak ostatnio bywały. i makijaż w żaden sposób nie spływa. a twarz faktycznie wygląda na gładszą po użyciu. zobaczymy jak z efektami na dłuższą metę.