Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyJa

Poratujcie Szybką Informacją Dobre Kobiety --Tabletki

Polecane posty

Gość AntyJa

Dziewczyny... Wiem ze pewnie ten temat zostal gdzies poruszony ale niestety czas goni i licze na to ze znajdzie sie dobra dusza, ktora mi podpowie. Otoz...konczy mi sie opakowanie Yasminelle i niestety brakuje w nim ostatniej tabletki, ktora powinnam wziac w niedziele. Jesli jej nie wezme to wszystko szlag trafi czy po prostu zrobic te 7 dni przerwy i znowu zaczac brac normalnie? Pozdrawiam i dziekuje z góry:)

Gość nivejka24
jak nie wezmiesz ostatniej tabletki nic sie nie stanie, tylko po prostu caly "cykl" ze tak to nazwijmy zmieni sie o 1 dzien. Mi ostatnio ginekolog pozwolil nie brac 4 ostatnich tabletek

Gość --------
nivejka dobrze mówi, nic sie nie stanie

Byłam w identycznej sytuacji i "mordowałam" sie z tym pare miesiecy, bralam ta brakujaca tabletke z nastepnego opakowania. A niedawno zapytalam sie gina czy moge ja opuscic. Powiedzial,ze nic sie nie stanie, tylko trzeba zrobic normalnie 7-dniowa przerwe. Powiedzial tez,ze jakby trzech tabsow mi brakowalo, to juz byloby ryzykowne. Tak tez zrobilam. Piersi mi bolaly przed okresem,tak jakbym pierwszy miesiac zaczynaa brac tabletki. Nic innego nie zauwazylam.

Gość AntyJa
Uff...Robilam identycznie. Zawsze brakujace tabletke uzupelniam tabsa z nastepnego opakownia. Ot ciemnogród;P Dobrze ze jestescie, dzieki:)