Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duchovna

Dla wszystkich, które chcą schudnąć i być piękniejsze - stwórzmy razem sposób

Polecane posty

Gość duchovna

Już tłumaczę o co chodzi:) Pewnie każda z nas ma kilka spoich patentów na urodę, więc gdybyśmy się nimi podzieliły - swoją wiedzą i doświadczeniem - jestem pewna, że każda z nas dużo by na tym zyskała:) Sama chcę schudnąć 10kg (choć pierwszy cel:5kg) i wiem, że nie mam szans zrzucic tego i zatrzymac ta wage z jakimis dietami i wyrzeczeniami. Wolę wprowadzić do zycia kilka zupełnie neutralnych zasad, których przestrzeganie nie spowoduje zadnego wysiłku - przyniesie jedynie przyjemność. Do tego możemy dołączyć recepty babć albo sprawdzone sposoby na poprawienie urody. A więc zaczynam: 1. Wypijać przed każdym posiłkiem 2 szklanki wody 2. Wypijać dziennie 2l wody 3. Pić herbatę (zieloną lub czerwoną) kilka razy dziennie, co przyspieszy rozkład komórek tłuszczowych (Pijąc herbatę bez cukru oszczędzasz ok 23 000kcal rocznie - najpierw nie mogłam sobie wyobrazic gorzkiej herbaty; teraz przez gardło mi nie przejdzie posłodzona:) gdy jednak mam wyjatkowa ochotę, dodaje troszke miodu lub maczam w herbacie cynamon) 4. Już wykupiłam karnet na basen:) 5. Naprzemienny prysznic (ciepła i zimna woda) odswieza, ujędrnia i przyspiesza rozpad komórek tłuszczowych. Najpierw rozgrzej sie pod goracym natryskiem, potem odkrec kórek z zimna woda i rysujac silnym strumieniem kółeczka na brzuchu (tudziez udach lub posladkach) solidnie go wymasuj 6. Szczoteczką do zębów wykonaj masaż warg - ruchy powinny byc okragłe i powolne. Masaż ten poprawi ukrwienie ust, ujedrni je, przez co stana sie gładsze Tyle na zachętę;)