Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotr z warszawic

jestem przerażony!!

Polecane posty

Gość piotr z warszawic

jestem z małej miejscowości i zawsze byłem jednym znajładnieszych chłopaków we wsi, zawsze dziewczyny na dyskotece w remizji piszczał i miałem zajebiste branie, przez ostatni 3mies. czas jestem mieszkańcem warszawy i to co widzę na ulicach to katastrofa- no gdzie się nie obejrzę same pasztety co jak co ale to stolica -wizytóweka polski myslałem ze tu będą ładne kobiety a okazuje się że ładniejsze sztuki na wsi miałem. chyba wszytskie ładne za granice na zmywak wyjechały albo z płaskinm tyłkiem, albo małe piersi ,albo twarz jak puszka paprykarza. kibel taki ze pysiora obciagnać bym im nie dał!!

Gość ponury rajtar
Ale z ciebie pojeb wsiowy. Ja jestem najladniejszy kurna na swiecie,to umie na wiosce baby mi obciagaja co 5minut,a ty to tylko bys sobie pomarzyl byc takim gosciem z jajami jak ja

Gość piotr z warszawic
mojego nie każda robi bo 22 nie każdej w ustach się mieści

Gość 987654321
piotrze, wracaj na wieś. Nie dorosłeś do życia w mieście. Gubisz się.

Gość piotr z warszawic
no pogubiłem sie strasznie, koledzy mówili jedz do miasta bedą świerze towary, a tu się okazuje że same pasztetowe, nic nie rozumiem, i pytam dlaczego, może dlatego że dziewczzyny w mieście sa upasione od mieszskania w bloku?, u moich rodziców na roli nie zdąrzyły by przytyć

"upasione od mieszskania w bloku?"-piotr, Twoje wypowiedzi świadczą o Twojej głupocie, takiś piękny, a w łbie gówno:)

Gość piotr z warszawic
no to jak inaczek wytłunaczyć ten fakt bo już odchodzę oz zmysłów ba na dyskotece podchodzą i drinka sempią żałosne, fakt że kilka blaszyło mojego 22cm pytąga ale to jest kroplaw morzu potrzeb, a przebierać nie ma w czym

Gość bruk
ja też czuje przerażenie, patrząc na twoje hm..... "przemyślenia" o ile zdolny jesteś do takiej czynności. co z tego że opakowanie ładne jak zawartość do dupy

Gość głupie tematy
a to z tego że jak opakowanie hujowe to i zwiazek na dłuższą metę nie udany,i są posty zdradziłem.., zdradziłam...... chemia w zwiazku musi być nie ma to tamto, w główie tez..

Gość Soul...............
haha, skąd wiecie, ze on ma chociaz łądne "opakowanie"?

Gość bruk
trzeba założyć że pisze prawdę:D bo jak i opakowanie do kitu to nie widzę żadnego zastosowania dla takiego człowieka

Gość piotr z warszawic
nie wierzycie to dajcie swoje namiary to wam pokarze co potrafi chłopak ze wsi tylko wklejcie jakies swoje foto bo moge się kolejny raz rozczarować aha tylko wawa, chyba że dziewczyna z prowincji to bez zdjecia podjade zaprezentować siebie i swojego rogera!

Gość zabijcie mnie
albo znieczulcie na całą resztę życia.co to jest ,nie ma już normalnych ludzi? prawiczek powinien być doświadczony, kobieta wypindrzona ale naturalna. obsesjom na punkcie łonowych włosów i wielkości piersi to się chyba nie ma co dziwić jak takie wsioki narzekają bo dziewczyna nie jest taka na jaką ma się ochotę. wyobrażacie sobie co będzie gdy w dalekiej przyszłości wynajdą urządzenie do zmieniania własnego ciała? : "wiesz mój chłopak lubił cipkę swojej byłej to zrobiłam sobie taką samą żeby miał radochę a cycki mam jak jego matka miała bo też je uwielbiał"

Gość Autorze
wpadaj do wroclawia i okolic Trzebnicy...Tam sa najladniejsze laseczki!!! wiem z doswiadczenia... Polecam...tylk,ze one tak nie chetnie od razu do ssania palek...szanuja sie ale sa oczywiscie wyjatki...heh :P

Gość ponury rajtar
Nawet tu jesteś mój sliczny podszywie? Skończ z tym florek, bo to już baaaardzo chore.

Gość siemano wsioku
Piotrus tys najpiekniejszy z calej wsi Piotrus snopowiazalke kupie ci lalaalalaalalallaaaaa............. :D

Gość ponury rajtar
Oj tam, nie obrazaj florka, bo się załamie zbok.

Gość wszystkomniejakośdołuje
A wiecie, że przeczytałam ten watek JESTEM PRZERAŻAONY - PIOTR Z WSZOWIC. I myślałam, że wszy złapał - na pewno w szkole znowu - w ostatni dzień :(

Gość wszystkomniejakośdołuje
Ja wczoraj juz tylko symbolicznie się pojawiłam bo właśnie się bałam, że przy moim pechu ... że przy moim pechu dostanę wszawicy w dzień rozdania świadectw. A te kwiatki wszystkie słuchajcie... ja bym nawet goździka nie dostała. Tak tu wszyscy lubią prawdę. No to jak to mają być ludzie o słusznych poglądach jak oni żyją w kłamstwie i kłąmstwo kochają. A im głupsza baba tym więcej kwiatków. Ach - jak to dobrze, że są inne możliwości. :( Choć też ch*** za przeproszeniem warte zapewne. Ale zawsze jakaś odmiana.

Gość ponury rajtar
Florek, to prawda? Nawet nie zauważyłem, co napisałeś. Tęp wszy , bo choroby dostaniesz. Ciekawe, czy wiesz jakiej. A może to wszy łonowe, mendy inaczej?