Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona bardzo

CZY PSY WIDZĄ DUCHY ???

Polecane posty

Gość przerażona bardzo

Od pół roku mam w domu drugiego psa, dziś poleciał na górę - mieszkam w domku i nagle słyszę skowyt i tak jakby chciał uciekać i nie mógł. Kiedy wbiegłam za nim cały się trząsł i patrzył w jeden punkt. Jestem tak przerażona, że nie wiem czy dam radę dziś zasnąć.

Gość zabajone w Krasnymstawie
Widzą. Moja sunia czasami szczeka wpatrując się w jakiś punkt w powietrzu, albo warczy i jeży się jak kot.

Gość koty też widzą............
naprawdę:o

Gość koniczynka łąkowa D
masz duchy w domu?

Gość przerażona bardzo
Nie wiem czy mam duchy, może to była moja niezyjąca Mama, to się działo w jej mieszkaniu.

Gość zapytywacz.
boze a chcialem sobie kupic jakies zwierzatko -.- dzieki, paranoiczki

Gość boję się ducha
Wiem, że widzą, albo czują Piszcie co chcecie - ja swoje wiem !

Gość TAK PSY WIDZĄ DUCHY

Gość flanela
zwierzęta ogólnie są dziwne. kiedyś szukam psiej zabawki przez piętnaście minut, w końcu się wściekłam i pytam mojej suki czy schowała zabawkę za kanapą, a ona kiwnęła mi głową ze dwa razy chociaż zwyczajowo nie zadaję jej takich pytań. jak się potem okazało - zabawka była za kanapą. piszę całkiem serio i mam wrażenie, że mnie popierdoliło :o a co do duchów, pewnie widzą, ewentualnie czują.

Gość 603.....
u mnie nie dosc ze pies widzi to ja czasem tez :| w moim mieszkaniu zmarła babka... jak moja siostra iala roczek to ja widziała, a na pewno by tego nie wymysliła. ja tez czasem widuje szczególnie przed 0.00 zawsze mowilam ze uciekalabym gdzie pieprz rosnie ale sie nie da ;| w ogole nie czuje strachu...

Gość boję się ducha
Mam kocicę. Zawsze ze mną śpi. Po śmierci mojego ojca około 2-3-ciej nad ranem obudziło mnie jej potworne i takie jakieś żałosne miałczenie, wręcz \"zawodzenie\" jakby miała ruję /ale jest po sterylizacji!!!/ Dodam, że w tej samej chwili śnił mi się mój tatko, że przyjechał do mnie pomóc mi przesadzić dużego kwiata /agawa/ :), że stal nademną i mnie budził. Wiem, że to nie był tylko sen, że ON wtedy BYŁ Nawet nie czułam lęku :)

Gość kindziula
a moje psy sfiksowały po śmierci taty.. ciągle szczekają ;(

Gość a my joł
pies mojego kumpla sfiksował po śmierci jego dziewczyny. pracowała po nocach, do domu przychodziła o 4:00, kiedy umarła pies przez kilka tygodni o czwartej nad ranem stał pod drzwiami, wąchał powietrze i merdał ogonem :o :o

Gość 603.....
mi sie nie sni babcia ani wujek... co dod ziadka nie ejstem pewna bo nie wiem jak wyglądał. Byłam malutka. Ale jakiejs nocy próbowalam zasnac i zamknelam oczy ale cos sprawilo ze je otwarłam i zobaczylam biala postac wyjawiającą sie zza takiego przejscia. gdy tylko otwarłam oczy ona znikała. znow zamknelam, lekko otworzylam oczy i znowu widzialam. Zrobilam tak 3 razy. Aż wkoncu zasłonilam twarz reka i patrzalam. Mozna pwoiedziec ze zrobilam go "za głupka:P" wtedy sie przyjzalam byl to mezczyzna z kapeluszem na glowie. twarz byla niewyraźna. Podszedł do mnie dotknął mnie, tak jakby mnie chcial pogłaskac. Przeszły mnie dreszcze i znikł. A ja zasnelam jak małe dziecko.... to dopiero dziwne prawda?

Gość Cycoszek
to miło będzie sie spało ;)

Gość wy tak poważnie
? :o

Gość 603.....
pies mojej cioci byl tak przywiazany do wujka że po jego smierci wył latał jak opętany i chodzil smutny. wiedział że coś jest nie tak.. ciocia tez opowiada ze wujek przychodzi nocami "pilnować jej"

Gość 603.....
ja na poważnie... kiedys nawet slyszałam głosy wołające moje imie. reagowalam na to i odpowiadalam "co?" chyba mnie nie slyszeli bo nonstop wołali aż wkoncu sie wkurzylam odpyskłam i one tak jakby blizej mnie były głosniej krzykneli i odeszli. Chyba chcieli sie z emna skontaktowac...

Gość a my joł
jeszcze przypomniała mi się historia, kiedy miałam jakieś 13 lat, na kilka tygodni przed śmiercią mojego ojca pies nie odstępował go na krok. był tak uparty i natarczywy, że wkurwiał mojego tatę, on go wyganiał, pies wracał, pchał mu się na kolana, ustawiał do drapania za uchem, ciągle przy nim siedział, spał koło łóżka. nie wiem czy coś przeczuwał, czy miał po prostu zwykły napływ miłości, wierzę, że to pierwsze.

Gość 603.....
nie warto mowic o zmarłych bo potem człowiek sie bardziej boi. Ja żeby do mnie nieprzychodzili modle sie do anioła stróża.. wiem że to dziwne pewnie wam sie wydaje ze jestem pojebana i nawiedzona ale odkąd sie modle nie mam juz z tym problemów... mialam nawet tak ze szlam sie kompac. Siedzialam w wannie psa nie bylo ze mna i nagle spadł proszek :| a potem mnie dreszcze przeszły !

Gość CZIPSY WIDZĄ DUCHY
:classic_cool:

Gość Cycoszek
a ja chcę żeby tata do mnie przeszedł....

Gość 603.....
mi sie tez wydaje ze przeczuwał. Nie chcial stracic pana

Gość na twoim miejscu
nie wiem czy psy, ale koty na pewno

Gość a dlaczego zaraz
Cytuję "miałam nawet tak ze szłam się kompac" :D No ludzie!!! To aż tak rzadko to robicie???? Już nie mówię nawet o błędzie ortograficznym (kąpać) ale piszcie logiczniej trochę.

Gość heheh hehehe hehehege
Jezeli komus sie sni zmarly,albo masz natarczywe mysli o zmarlym-to znaczy ze ten zmarly prosi o modlitwe.Wszyscy powinnismy sie modlic za nich bo oni naszej modlitwy potrzebuja.Szczegolnie pomaga im odprawiona w ich intencji Msza sw.Nie trzeba sie bac tylko tak wlasnie postepowac.

Gość melinda melinda
nie widzą, nie czują, poprostu psy słyszą ultradźwięki, które otaczają nas ze wsząd, dlatgo też czasem wg nas dziwnie się zachowują.