Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziarka1233

Problemy z bratem !!

Polecane posty

Gość Madziarka1233

Witam, otóż mam nietypowy, delikatny problem. Mam brata, który ma 13 lat, ja mam 16. Problem zaczał sie już dawno, zaczęło sie od podgladania, ale jak go mama złapała to sie naszczęscie skonczyło. Ostatnio brat przyszedł do mnie do pokoju i bezczelnie sie zapytał czy pokaże mu cipke uzasadniając ze to całkowicie normalne. Oczywiscie dostał ode mnie w pysk, ale nie odechciało mu sie tego. Ostatnio staje sie coraz bardziej napastliwy, a jak powiem mamie to udaje niewiniątko. Już nie wiem co robić ? Byłam na tyle zdesperowana że myślałam że mu w końcu pokazę i sie ode mnie odczepi . Nie wiem co robić czy ktoś z was mial podobnie? jak to rozwiązał

Gość piotr z warszawic
ja pierdole jak bym miał taka siostrę to bym na śpiocha ruchał bratu cipki pokazać żałuje kurwa te polskie rodziny......

Gość kaloryferek_perek
no zwlaszcza ze 16 to juz mozna. trzeba ostro jechac od tylu.

Gość Madziarka1233
moze juz poważne odpowiedzi sie zaczną pojawiać, a nie od desperatów

Gość Cycoszek
pogadaj z matką! albo powiedz bratu że rozpowiesz ploty jego kolegom :P

Gość żorżeta
jakiś wstrząs mu zrób. może zaprowadź do księdza? niech już lepiej na necie siedzi i ogląda mały zboczeniec

Gość piotr z warszawic
desperasci to twoi rodzice ze takiego brata spłodzili, pewnie siedzi teraz w pokoju i trzepie kapucyna przy twoim zdjeciu

Gość sheeeeee
napewno nie ulegaj!! to jest Twoj młodszy brat!! pogadaj powaznie z mama albo z tata najlepiej niech mu zwroca bardzo konkretnie uwage, jesli nie pomoze to zastosuj drastyczne srodki mianowicie kopnij go stosunkowo mocno gdzie trzeba i ostrzez ze bedzie tak za kazdym razem jka Cie bedzie zameczał.

Gość Madziarka1233
piotrze nadal uważam że jestes desperatem, gdyż "trzepiesz kapucyna" patrzac tylko na literki :)

Gość Madziarka1233
z tym kopaniem tez myslałem ze wypali, ale nic to nie daje

Gość Madziarka1233
nie podszywać sie, pisac tylko poważne rady

Gość piotr z warszawic
jestem normalym facetem jak 99% trzepie freda tak jak oni inaczej bym miał nadwagę przez napuchnięte jadra nieopróżniane codziennie reszta to modzi nie wiedzący dlaczego tasm coś rośnie albo geje spuszczajacy się noptorycznie w kakaowe oka

Gość Pieter KAoczka
wątpie że normalny facet sobie trzepie codziennie, normalny ma od tego laske a takie kapucynowały jak ty pozostają na zawsze z kolezanką Renią i panem Monitorem :)

Gość piotr z warszawic
buhhahah ta i codziennie przykutasisz chyba jesteś prawiczek nop jest też opcja zemasz 7 panienek i wtedy daje radę what a loser

Gość Pieter KAoczka
nie powiedziałem ze jebać codziennie bede, są też inne zabawy. Nie matrw sie jeszcze i ty do tego dorosniesz, Pozdrów Renie chyba na dzisiaj juz ma dosyc, pocałuj mame w usta i dobranoc

Gość piotr z warszawic
szczeniaku wakacje sie zaczeły to przy necie siedzisz bo 18 nie masz i nawet browara nie walniesz

Gość piotr z warszawic
ps. codziienie jebać nie bedziesz to cie zapewniam nawet nie rób sobie nadzei

Gość arczi_22
Hehe, kiedyś miałem pannę miała wtedy latek 19 ja 21. Miała też młodszego brata (lat 16). Opowiadała mi jak zostali pewnego wieczoru sami. Podczas gdy brała prysznic zauważyła że ktoś się kręci koło drzwi (widać było zarys bo tak światło akurat padało). Umyła się spokojnie wyszła i kiedy zaczęła się wycierać znowu zobaczyła że brat ją podgląda. Akurat trafiło że była bezpruderyjna i postanowiła troszeczkę go sprowokować ;-) więc balsam nakładała na środku łazienki... Muszę dodać że była szalenie atrakcyjna. Taka trochę indyjskiej urody, brunetka włosy ala mokra włoszka, więc po troszę wcale mu się nie dziwiłem hehe. Jak wyszła z kibelka postanowiła sprawę wyjaśnić (jebana odważna była). Poszła do niego do pokoju w samym szlafroku jeszcze trochę mokra (od wody rzecz jasna) zapytała tak z dupy co robi i co robimy z kolacją. Czy pizza czy chinka itp... oparła się o fotel nad nim z rozpiętym szlafrokiem z ta swoja minką co zawsze i powiedziała mu nagle coś w stylu "słuchaj mały zboczeńcu jak jeszcze raz będziesz mnie podglądał narobię ci takiej siary że skoczysz z okna" młody bała się ojca z tego co pamiętam więc zaprzestał praktyki ;-) Więc Madziarka1233 nie łam się odwagi. A może weź swojego faceta żeby z nim pogadał ja facet z facetem tylko bez hardcoru :))) Pozdrawiam

Gość JustinLucas21
Madziarka1233** Ulegnij Mu dobrze Ci radzę .. Jakby nie było on ma 13lat jest młody a co za tym idzie;wiek dojrzewania ,hormony i wiele innych z tym związanych rzeczy,a zapamiętaj,że jak nawet poważna rozmowa z rodzicami go nie zniechęci ponieważ 13latek będzie miał to za przeproszeniem w dupie jest młody to ma to gdzieś . W ostateczności znajdź Mu dziewczynę nie chodzi Mi o taką która Mu się odda ale jeśli będzie miał dziewczynę to odczepi się od Ciebie miałem kiedyś taki sam przypadek tyle,że to był 14latei i 17latka oda chciała Mu się oddać ale w odpowiedniej chwili się o tym dowiedziałem i doradziłem jej żeby znalazła Mu dziewczynę i znalazła nie wiem czy kocha się z nią ale raczej nie ale wystarczy Mu że ma dziewczynę i do seksu go tak nie ciągnie jak kiedyś...