Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekkozaniepokojona

czy ktoś tak miał?

Polecane posty

Gość lekkozaniepokojona

Witam Dwa tygodnie temu,ok.2 czerwca skończyła mi się miesiączka,przedwczoraj wieczorem,zaczęło się krwawienie wyglądające na okres z tą tylko różnicą,że jest obfitsze i dużo bardziej bolesne,dodam,że jestem 8 miesięcy po porodzie i od jakiś pięciu miesięcy moje okresy są już unormowane i regularne,zauważyłam też,że od kiku dni garściami wychodzą mi włosy,czy są to jakieś zaburzenia hormonalne,czy może efekt przemęczenia i stresu,czy któraś z was miała takie objawy ?

Gość antoine
może być tak , jak mówisz - zaburzenia hormonalne, bądź stres i przemęczenie, ja jednak stawiam na to drugie :) młode mamy mają ciężko :) pozdrawiam

Gość lekkozaniepokojona
Czasami rzeczywiście ciężko,tym bardziej,że to moja trzecia pociecha ;-) ,do tej pory nigdy nie miałam żadnych problemów ze zdrowiem,dlatego teraz trochę się niepokoję,wiem,że czeka mnie wizyta u lekarza,ale dopiero wtedy,kiedy przestanie się ze mnie lać,a tymczasem siedzę i myślę...

Gość antoine
spokojnie, nie zamartwiaj się, bo to pewnie też na to wszystko wpływa. wydaje mi się, że wszystko jest ok, a jeśli nie, to na pewno nic takiego i lekarz Ci pomoże :)

Gość lekkozaniepokojona
Dzięki antoine za odzew,niestety typ taki jak ja jak włączy myśleniówkę to umarł w butach,jeszcze w dzień za bardzo nie ma kiedy,ale wieczorem,jak dzieci śpią,najczęściej zaczynam,no cóż,miło że odpowiedziałaś,nie bardzo mam z kim pogadać,mama i teściowa daleko,przyjaciółka ma swoje zawirowania i nie chcę jej dokładać jeszcze moich pierdół,a tu proszę,jedna życzliwa dusza się znalazła,pozdrawiam serdecznie i uciekam,jutro kolejny ciężki dzień :-0

Gość antoine
Nie ma sprawy :) ja też tak mam, jak zaczne się zastanawiać nad jakimiś objawami to potrafię wynaleźć takie choroby, że szok ;) pozdrawiam i słodkich snów życze, a także miłego dnia !!!