Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tojaja

Niekochana mężatka

Polecane posty

Gość Tojaja

CZy jest ktoś dzisiaj tutaj kto czuje tak jak ja?

Gość tak ja
też się tak czuję

Gość podpowiedz
ja tez jestem

no nie.. :( znowu się tu zbierze z 20 kobiet żałujących tego że się ohajtały, i człowiekowi się wszystkiego odechce...... :( :P

Gość pszystojniak1881
A ja jestem facetem i jestem niekochany i samotny w swoim związku :( gg 20067948

Gość onka.biedronka.
ja tez sie zglaszam kurcze jak to dziwnie jest, podrywana jestem przez facetow o wiele atrakcyjniejszych niz moj maz, a moj maz sie mna nie interesuje tzn interesuje go sex ze mna , jest zazdrosny, ale nic poza tym o jakiejs wiezi uczuciowej, poza sexem nie ma mowy ;-o nie wiem, moze mysli ze jak mnie "zaklepal" to juz niemusi mi poswiecac czasu :-o

Gość andiamo
ja też jestem samotna w małżeństwie i właśnie się dowiedziałam po 10 latach że mąż już mnie nie kocha :(( jak ktoś chce pogadać to moje gg 6002742

Gość tereferererere
a ja tam jestem kochana :) zal mi was mamy synka i jest nam cudownie, bedziemy niedlugo obchodzic 6 rocznice slubu :)

Gość Facet co ma 35 lat
Moja żona jest młodsza ode mnie 11 lat. Przed narzeczeństwem uświadomiliśmy sobie, że kochamy się. W ciężkich chwilach tylko miłość cementuje nasz związek i uczy nas wzajemnego zrozumienia. Ona mówi mi a ja jej co brakuje. Na forum nie warto o tym pisać, jak we związku jest źle, nie ma w nim miłości to po co się męczyć. Na prawdę kobitki same jesteście sobie winne.