Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara11

moje życie

Polecane posty

Gość sara11

dzisiaj poczułam sie bardzo osamotniona cztery miesiace temu urodziłam córeczkę i nie byłoby w tym dziwnego tylko jest dzieckiem z gwałtu...Jestem młoda mam 19 lat,staram się aby miała wszystko co najlepsze kosmetyki ,ubranka ,pieluchy,zabawki,zapewniam jej dużo spacerów ale nie wiem czy ją kocham...Nie mam pojęci co w przyszłości mam jej powiedzieć o jej ojcu proszę pomóżcie

Gość malenka 22222
a kto Cie zgwalcil ? znalas go ?

Gość pooolecam
jeśli nawet terz nie czujesz,że kochasz to pokochasz.Dziecko jest twoje cociaż tak okrutnie poczęte.Nie martw się teraz co mu powiesz,to nie czas na to.Nie mów mu nigdy tylko prawdy,nie chciałabym tego wiedzieć,zwichrowało by to moją psychikę zapewne.Lepiej wiedzieć,że jest się dzieckiem z przypadku jakiegoś,z imprezy itp.

Gość sara11
Tak znam facet mojej matki sprawa jest w sądzie

Gość sara11
Czasem gdy tak patrzę na nią nie jestem pewna czy daje jej wszystko czego Ona potrzebuje

Gość Jak dziecko ma 4 miesiace
to jest to trudny czas, bo jeszcze nie mowi, nie jest kumplem, a juz bardzo absorbujace, coraz mniej spi, ale niekoniecznie dobrze w nocy itd... masz prawo byc znuzona, masz prawo nie czuc euforii na widok dziecka.... Zobaczysz, pokochasz mala bardzo, bardzo....tym sie nie przejmuj zupelnie..... Ale nie mow o jej "pochodzeniu", unieszczesliwi ja to.

Gość malenka 22222
wspolczuje Ci bardzo...na razie nad tym nie rozmyslaj co jej kiedys powiesz jak zapyta o ojca, za kilka lat bedziesz wiedziala co powiedziec zeby jej nie zranic, zeby nie czula sie gorsza od innych dzieci...

Gość sara11
Akurat ze snem nie ma problemu kąpie ją koło21.30 mleczko i zasypia kolo 22.15 potem śpi do 10 rano

Gość malenka 22222
a pokochasz ja na pewno zobaczysz :) juz ja bardzo kochasz tylko na razie jestes zmeczona po prostu, sama mam synka 1,5 rocznego i czasami nie mam zupelnie na nic sily...

Gość Jak dziecko ma 4 miesiace
Tylko pogratulowac Ci takiego spioszka. moje dziecko w wieku twojej cory w ogole w nocy nie spalo i juz! Myslelismy, ze sie wykonczymy.....

Gość kajakajakaja
Mam nadzieje że kiedyś tylko ona mi wybaczy że nie miała ojca Teraz staram się ją chronić przed nim jak tylko mogę nie zostawiam jej same chociażby na wyjście do toalety ponieważ boję się że jej może zrobić krzywde a tego bym nie chciała na razie mieszkamy z mamą i z nim ...

Gość pooolecam
o jezu:o dlaczego matka go nie wywali?:o

Gość kajakajakaja
Na to pytanie niestety nie mogę ci odpowiedzieć ponieważ sama nie mam pjęcia ,lecz wiem że w niedługim czasie ma się przenieś gdzieś

Gość kajakajakaja
Dzięki nie ma za co podziwiać po prostu aborcja dla mnie jest czymś okropnym ,a urod zenie i zostawienie dziecka czymś dziwnym,chociaż niektórzy prponowali aby ją zostawić ,ale nie po to przeszłam cc żeby ją zostawiać na pastwe losu wiedziałam że mogę jej zapewnić dobro materialne ,ale miłość z tym jest już trudniej ...Tulę ją ,głaszcze,karmię piesią ,śpiewam ,bawię się i tak dalej tylko najgoorsze jest to że nicdo Niej nie czuję

Gość a ja sie spotkalam
to jest niemozliwe co to za matka ktora jeszcze go pod dachem trzyma prosze!!!!!!!!!!! a Tobie kochana wspolczuje, ale tez gratuluje, że jestes tak dorosla, ze opiekujesz sie tym malenstwem, bo ono nie jest niczemu winne i kiedys Ci podziekuje za to, że je wychowalas 🌼

Gość kaaameeeliaaa
Jesteś dzielną kobietą, nie wiem tylko jak możesz z nim pod jednym dachem wytrzymać. Nie chcę Cię oceniać, ale chyba bym wybrała dom samotnej matki, jeśli nie mogłabym sobie pozwolić na samodzielne mieszkanie. Postępowanie Twojej matki zostawię w ogóle bez komentarza. Wygląda na to że odpowiada z wolnej stopy ta kanalia skoro dalej musisz na niego patrzeć??

Gość kajakajakaja
Tak z wolnej stopy no niestety ale na samotne mieszkanie mnie nie stać pozatym mam brata który gdy idę na egzamin pilnuje małej ale zazwczyczaj go proszę by nie siedział z małą w domu tylko na spacer szedł ECH jak dobrze że go chociaz mam normalnego

Gość kajakajakaja
Moja matka po prostu się zagubiła w życiu dużo lat wcześniej ojciec ją terroryzował bił,pił,i tak dalej ,rozwód koniec koszmaru ,jednak zjawił się jak9iś inny facet wcześniej również z nami mieszkał na szczęści rozeszli sie wtedy jako dzieciak myślałam że to koniec niestety dzis jest ten inny....aż czasem chce umrzeć ale muszę żyć dla małej bo inaczej ktoś mógłby ją skrzywdzić

Gość a ja sie spotkalam
kurdeeeeeeeeeee mi sie to w glowie nie miesci matka wiadomo, tez pewnie jej ciezko ale do cholery faceta se moze znalezc a Ty jestes jej corka!!!!!!!!!! dobrze, ze masz trzezwy umysl, tylko pogratulowac 🌼

Gość kajakajakaja
a tak pytanie z innej beczki czy małej mozna troszeczke podcia grzywka ? maluch ma tak dlugie włoski ze az wchodza je do oczy nawet jak daj je na bok to i tak nic nie daje

Gość pewnie ze mozna czemu nie

Gość kaaameeeliaaa
Oczywiście, że podetnij, przecież nie będziesz narażać dziecka na zeza z powodu głupich zabobonów. A próbowałaś szukać pomocy w jakiejś fundacji?? Może mogliby pomóc Ci znaleźć jakieś schronienie i stanąć na własnych nogach. Sama Twoja wypowiedź na temat tego że nie pozwolisz małej skrzywdzić świadczy o tym że ją kochasz:) Jeśli trafiłabyś na kogoś z powołaniem w opiece społecznej to też mogli by Ci na prawdę pomóc. Jaką masz pewność, że on znowu nie przyjdzie i Ci tego nie zrobi???bałabym się zasnąć w tym domu:(

Gość kaaameeeliaaa
Przecież Twoja matka powinna być współwinna całej tej sytuacji i odpowiadać przed sądem razem z nim za Twoją krzywdę Dla niej on jest ważniejszy niż własne dziecko??? sory ale nawet zwierzęta lepiej dbają o swoje dzieci

Gość kajakajakaja
no coż on za jakiś czas okolo 7 dni wyprowadza się wiec nie wiem dlaczego ja mialabym mu zwalniac dom ja z mała i bratem mieszkam na pietrze wiec na razie tylko czasem sie3 spotykamy w dzwiach a matka no cóż bez komentarza..

Gość nedddd
facet twojej matki, n oto też mamuśka z dobrymi gatunkami się zadaje.