Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrr

Doszedl mi taki raport co to oznacza?

Polecane posty

Gość rrrrrr

co to oznacza? wyslalam smsa do chlopaka jak tel mial wylaczony.. wiec raport przyszedl mi gdy go wlaczyl.. zawsze jaki stan pisalo DOSTARCZONO..a tym razem "NIEKOMPATYBILNY ADRESAT" co to oznacza?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaqqqqqqqqrwa
ze z kolesiem cos nie tak :P jest niekompatybilny :P

Gość rrrrrr
pomoze ktos?

Gość mam tak samo jak ty ...
czy to nie był przypadkiem jakis dlugi sms składajacy sie z 3 smsow albo z obrazkiem?

Gość rrrrrr
nie to byl pusty sms... wyslalam go po to zeby wiedziec kiedy wlaczytelefon... bo przeciez raport bym dostala... i dostalam ale pisalo nikompatybilny adresat;/

Gość czy li co
kloles jest jakis wiewygledny i musisz go zostawic.nawet twoj tel.to wie.

Gość rrrrrr
potrafi ktos w ogole pomoc?????????

Widać jesteście niekompatybilni, ot co. A swoją drogą co on Ci zrobił, że aż wysyłasz esy tylko po to by wiedzieć kiedy włączy telefon? :>

Gość rrrrrr
Seuss hahha cala mentalnosc niektoych pojebanych ludzi na kafeteri hehe a co cie to obchodzi czy o tym jest temat czy to wazne w ogole? heheh zaraz mi napiszesz ze jestem glupia kretynka i ze sprawdzam faceta albo ze mnie zdradzai ze wyl telefon;] i ze w ogole zdesporwana jestem i ze sie nie dziwisz mojemu facetowi ze pewnie przedemna telefon wylancza;;] jak latwo jest przewidziec co zaraz napiszesz hehehe ;] zal........................;/

No proszę Cię, nie sądź ludzi swoją miarą. To, że może Ty byś każdemu w podobnej sytuacji pojechała w taki sposób nie znaczy, że wszyscy są tacy.

Gość rrrrrr
Seuss widze ze czytanie teksu ze zrozumieniem sie klania;] a ludzie n akafe tacy sa a tyjestes jedna z nich;] inaczej nie pytalabys czemu sprawdzalam czyma wl kom;]wyprzedzilam twoje mysli to co chcialas napisac. a ty nie masz argumentow durna babo zegnam