Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +Yuu+

wesz ludzka

Polecane posty

Gość +Yuu+

Witam! Wczoraj było zakończenie roku! jak każdy wie rozdanie świadectw w auli, występy, tłumy uczniów siedzących na krzesełkach. Ja otoczona swoimi koleżankami oczywiście ignorowałam to wszystko i zaczęłam rozglądać się po ludziach. W pewnym momencie zauważyłam, że włocy dziewczyny siedzącej przede mną zaczynają się ruszać.. Miała lekko przetłuszczone włosy związane w kitke i były też dość długie. Zaczęłam dogłębniej przypatrywać się co jest powodem "ruszających się włosów. Nie wiem jak to możliwe w tych czasach ale dziewczyna miała tam robaki.. czy to mogły być wszy i czy ja siedząca w pewnej odległości za nią mogłam się tym ch*jostwem zarazić?

Możliwe, że wszy. Mamy XXI wiek, ale dalej można je \"złapać\", np. w autobusie czy w innych zatłoczonych miejscach. Jeśli nic Cię nie swędzi, to się nie martw. Poproś kogoś za tydzień-dwa, aby obejrzał Twoje włosy i skórę głowy, może znaleźć jaja wszy lub dorosłe osobniki. Wtedy idź do apteki i kup jeden z preparatów na wszy (poszukaj nazw w necie), szybko się ich pozbędziesz :)