Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamama

wstyd u dzieci

Polecane posty

Gość mamamamamama

kiedy dzieci zaczynaja sie wstydzic miejsc intymnych???Moja cora ma prawie 5 lat i nadal potrafi latac po domu bez majtek, nie wstydzi sie wogole, czasem nawet sie tam dotyka i pokazuje, z o rok stasza kuzyka ostatnio pokazywaly sobie swoje cipki, czy to normalne zachowanie.?? kiedy przychodzi juz taki naturalny wstyd??

Gość a ja sie spotkalam
ja mysle ze troche w tym powinno byc Twojej ingerencji zeby sie zaczela wstydzic bo co bedzie jak nie daj Boze spotka jakiegos obcego faceta i nie bedzie sie wstydzic?????????/ ja to bym na to nie pozwolila powinna wiedziec...

Gość mamamamamama
oczywiscie ze nie pozwalam, mowie zeby tak nie robila, zeby schowala cipkebo sie nie pokazuje, ze brzydko tak, ale nie wiedze jakis rezultatow

Gość a ja sie spotkalam
to niech ktos jak do Was przyjdzie, no siostra... powie no fujjjjjjjjjjjjj tak nie wolno, ubierz sie, schowal pupke itp u nas to podzialalo :)

Gość w taką ciszę...
pokaże jej że wszyscy noszą majty i wytłumacz że noszą dlatego żeby jakiś obrzydliwy robal nie wszedł jej w c*pkę :) zadziałało :D

Gość bbbbbbejjjj
5 letnia, o to faktycznie bezwstydnica

Gość lolka ta od bolka
dokładnie poproś kogos kolezanke, siostrę a najlepiej jakiegos faceta zeby zwrocił uwage małej