Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusiaaaaa123

bo bolało

Polecane posty

Gość gusiaaaaa123

od czwartku mam okres i zanim dostalam ten okres to chlopak mi robil palcówki i co niektore bolaly a w piatek strasznie mnie brzuch bolal ;( jeszcze nigdy mnie tak nie bolal ... czy to moze byc spowodowane tymi bardziej bolesnymi palcowkami ?? odpiszcie!!!

Gość gusiaaaaa123
prosze o odpowiedz !!

Tak Gusia. Jeżeli czułaś ból w trakcie palcówek, to znaczy że chłopak mógł ci naciągnąć pochwę. Tym samym teraz ból powodowany przez okres może nakładać się na ból pochwy wynikający z jej naciągnięcia.

Gość gusiaaaaa123
a ma sie przez to jakiej problemy? mam isc do ginekologa?

Nie powinno być problemów. Wszystko powinno się samo wygoić w ciągu kilku dni. Jeżeli jednak chcesz iść do ginekologa, to nie zaszkodzi.

Gość gusiaaaaa123
a co jak mam duze krwawienia przy tym okresie??

Łykaj witaminę K - poprawia krzepliwość krwii. Jeżeli jednak owe krwawienie jest na tyle duże że uważasz je za groźne, to nie wachaj się i idź do lekarza.

Gość gusiaaaaa123
lepiej tabletki czy np warzywa ktore sa zrodlem tej witaminy ?? czy moj facet bedzie mogl mi robic palcowki?? czy okres mi sie nie przedluzy teraz???

Gość gusiaaaaa123
??

Gość gusiaaaaa123
hej odpiszcie mi ! ;)

Gość dwudziestoparolatka ...
florek - twoj lekarz rodzinny :)

Gość gusiaaaaa123
bo wiecie, palcowki to moje namietne hobby, lubie je sobie sama strzelic np w kosciele, wtedy najglosniej spiewam "allelujaaaaa! "

Jak czytam te wypowiedzi florka, to czasem sie za glowe lapie :O moze cie bardziej bolec brzuch, bo podczas okresu dochodzi do skurczow macicy, przy zbawach w seks tez, co daje efekt kumulacji = silniejsze bardziej balesne skurcze. Pozdro

Gość nasteeeeepna
A jestes dziewica? :) Ja tak mialam jak bylam- mocno mnie takie zabawny potem bolały :D. Z czasem co raz mniej. A bolesny okres moze byc zwiazany po prostu z tym (moja totalnie laicka interpretacja :D ), ze przy intensywniejszym niz wczesniej zyciu erotycznym bardziej pracuja Ci wszystkie hormony, co skutkuje bardziej intensywnym okresem ;). Ja odkat sie kocham mam duzo bardziej bolesne i meczace okresy ;P :)

Gość gusiaaaaa123
tak, jestem dziewica ... ktos sie podszyl pode mnie :((( o tym kosciele ja nic nie pisalam ;(((((