Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakatka

juz nie chce byc dziewica!!!

Polecane posty

Gość hakatka

ale przeciez nie pojde na impreze i nie dam sie zerżnąć nieznajomemu... więc jak ???

Gość Bogdannnnn
Mam imię Bogdan, więc jak się przedstawisz to można powiedzieć, że się już znamy i wtedy zerżnę cię we wszystkie dziurki.

Gość hakatka
nieeeee to tez mi nie odpowiada:(

a dlaczego dziewictwo tak ci przeszkadza? Obnosisz sie z tym dookoła? Nie musisz o tym nikomu mówić...

Gość hakatka
bo przeszkadza mi, bo zaczynam miec swoje potrzeby. nie obnosze sie, zreszta mnie nie spotykaja nawet takie sytuacje ze ktos mnie o to wprost zapyta. po prostu chyba zyję wsrod kosmitow gdzie seksu nie ma:(

Gość no dawaj
dawaj fotę

Gość hakatka
nie bo nie chce was straszyc:(

Gość no dawaj
nie strasz straszeniem tylko dawaj dziewictwo jest w pełni uleczalne a sam zabieg jest prosty i zdarza się, że jest nawet przyjemny

Gość no dawaj
wbrew temu co często można usłyszeć lepiej jest nie być szczególnie związaną emocjonalnie z osobą dokonującą zabiegu lepiej postawić na profesjonalizm

Gość hakatka
mam 19 lat no i mam znajomych i bawimy sie, i pijemy, i pozniej nic nie pamietamy, a jak juz sie jakis dobiera to i tak pozniej gdzies znika, i gdzie ci faceci, no gdzie??

Gość no dawaj
eeeee to pewnie już dawno nie jesteś dziewicą tylko o tym nie wiesz

Gość hakatka
ja nie uwazam ze najpierw TRZEBA sie zakochac, jak cos nie wyjdzie to dopiero wtedy jest przykro wbrew temu co mówia gazetki dla nastolatek - nie warto najpierw pokochac to juz chyba nie to pokolenie:(

to napisz ze chcesz sesku, a nie pitol o tym ze ci dziewictwo przeszkadza....bo top dwie rozne rzeczy sa...a tak przy okazji to ...czesc crewlewna ;) co u Ciebie? poprawilo sie cos?

Gość hakatka
a to nie wychodzi na jedno?

chcesz seksu -heh obys potem nie żałowała i nie żaliła sie na forum że zostałaś wykorzystana:P:P ehhh rób dziewczynko jak chcesz byle nigdy Cie nie spotkał;)

Gość weeessssddd
Moze powinnaś się umawiać z 35 latkiem. Będzie cię zabierał na spacery, do lokali, dbał o ciebie i był dobrym doświadczonym kochankiem. Zaznasz wiele pieszczot, orgazmy od francuskiego i długi seks, a nie finał po 5 minutach. Do tego pieszczoty szyi, plecow, drapanie, całowanie, masaże i wiele innych. Młody tak nie będzie się zajmował twoim ciałem, bo jest zbyt napalony, a po spuszczeniu traci zainteresowanie.

Gość hakatka
cóż, zachęcające ale jednak tych facetów nie ma nigdzie:(