Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

R22

jakie sa ladne imiona dla chlopcow?

Polecane posty

mieszkam w Grecji moj maz jest Grekiem,uparl sie i zdania nie zmieni zeby naszemu synkowi dac imie po dziadku jego ojcu;(tak tu niestety jest imiona sie daje po dziadkach i to nie jako drugie imie przy chrzcie tak jak u nas w Polsce,tylko jako pierwsze,dzieci tu sa chrzczone w wieku 7,10 miesiecy...moj ma 6 i jeszcze nie ma imienia,tzn przy chrzcie je dostanie,Padelis bo tak ma na imie jego dziadek...chce namowic meza takze do drugiego imienia Polskiego i za bardzo nie wiem jakie,myslalam aby dac Tadeusz po moim dziadku ktory ma imieniny w Sylwestra,a wlasnie w sylwestra urodzil sie moj synek;)ale z drugiej strony to tez smieszne imie takie stare i nie modne,wiec nie chce aby mial i te dwa imiona jak z kosmosu,chce wybrac ladne imie,bo jak przyjedziemy do Polski to wszyscy beda sie smiali z tego Greckiego imienia,musi miec tez Polskie;)Padelis-Παντελησ mi sie wogule nie podoba,jak narazie wolamy do niego Bebi a na dziewczynki Beba,tak sie tu wola do dzieci nieochrzczonych...napiszcie mi jakies imiona dla chlopca abym mogla sie zdecydowac;)

Gość abcabcabc
Konrad, Przemyslaw, Pawel, Łukasz, Michał, Jakub, Tomasz, Patryk :)

Gość kljjks
Krzysztof,Tomasz,Piotr,Mateusz,Marcin

Gość Vanesska28
Cyprian, Remigiusz, Maciek, Sławek , Olivier , Nikodem , Michał :) mnie sie podobaja takei ;D

Emil, Konrad, Ernest, Maciej. Byle nie Marcel, Wiktor, Karol czy Julian. To takie pedalskie :)

Gość daisy88
Szczepan :) bardzo podoba mi sie to imie.. Jarek też ładne ale w dzisiejszych czasach źle się kojarzy :P

Gość princessaspasa
Michał, Kuba, Daniel, Tomasz:)

Gość fdgfdgfdgfd
KUBUŚ

Gość zdecydowanie.....
Kuba

Gość Tomasz Michał Bartosz Dawid
Konrad, Jakub, Piotr, Marek ;)

Gość majkie
A jak Ci się nie podoba to greckie imię to może pójdzcie na kompromis, wszak Wasze małżeństwo jest polsko-greckie. Nigdy bym nie zgodziła się dać na imię dziecku tak jak mi się nie podoba. Miej też jakieś zdanie w tym małżeństwie. Syn na całe życie. Mąż Cię rzuci a Ty wrócisz to Polski z jakimś Padelisem padalcem. Dla mnienajładniejsze imie to Sebastian a przy okazji jest międzynarodowe.

mieszkam w Kalamacie dzieki za ladne imiona mam nadzieje ze maz sie zgodzi na dwa imiona Polskie i Greckie,do Polski nie wracam na 100% to greckie imie jest tutaj normalne i nikt na to specjalnie nie zwraca uwagi,nawet moi rodzice w Polsce juz sie przyzwyczaili i ciagle pytaja jak sie czuje Padelis?;)ale jednak sie zdecyduje na jedno z Polskich nawet jak nie bedzie uzywane to przynajmniej w papierach je bedzie mial;)zastanawiam sie nad Dawidem,Marcinem i podoba mi sie tez Greckie Nikolas;) Konstantinos i Lukas ale te odpadaja musi byc Polskie...

Gość taaaaaka jeeeednaaaaa
Adaś !

Gość Patry mi sie podoba
Patryk jest ladne:)

Gość kikoo
nie boisz sie ze ktos znieksztalci to imie do PEDALis? wiesz, dzieci maja rozne tkaie pomysly... oczywiscie gdy dziecko poprzebywa troche w polsce...

Gość okropne wszystkie

Gość miska zupy
moim zdaniem Tadeusz jako drugie jest całkiem ładne, poza tym fajnie je można zdrobnić i nie jest obecnie zbyt pospolite... ew może być Edward, Julian albo Stanisław ;)

wiem ze ma byc polskie,ale mam kolege,Greka,który ma na imię Nikos i bardzo mi sie podoba.tzn.imię,nie kolega :P

Gość yrymnrnhr
a jak wam sie podoba imie IGOR?

Gość meżatkasratka
Nikodem, Szczepan

Gość werka12456
mi sie podoba dominik łukasz dawid krystian patryk kuba kondrat artyr wojteka najbardziej mi sie podoba sebasian bo ja mam takiego chłopaka i mi sie podoba jego bardzo imnie