Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowalijjka

To nie prowokacja - jestem w ciąży z szefem

Polecane posty

Gość nowalijjka

Stało się. Wspólny wyjazd. Uwiódł mnie. Po tym wszystkim wróćiliśmy do porządku dziennego. Na co dzień nic się nie zmieniło, a teraz dowiaduje się, że jestem w ciązy. Jeszcze to chyba do mnie nie dociera.

Gość zapytaj_a_prawde_ci_powiem
Jestes zwykla dupodajka. Takich jak ty sie nie szanuje :classic_cool:

Gość nowalijjka
Stało się trudno teraz muszę się skupić na dziecku.

Gość ciesz sie moze z toba zostanie
i bedziesz miala bogatego męża i nie bedziesz musiala pracowac

Gość ojej nowaliijka
ja tez bylam w ciazy z szefem a nawet mam z nim dwoje dzieci bo zostal moim mezem! glowa do gory kochana.

Gość so pot
masz szmato za swoje:D

Gość nowalijjka
Ale on już ma żonę i dzieci. Wiem, że takie jak ja to palono na stosie ale co sie stało już się nie odstanie. Mam dziecko, moje pierwsze, może nie z tym cżłowiekiem co chciałam ale dziecko. Chyba zaraz do niego zadzwonię i mu powiem. Z pracy nie mam zamiasru sie zwalniać. Żony nie musi dla mnie porzucać, sama dam sobie spokojnie rade.

Jestes zalosna. Przespalas sie z facetem ktory ma rodzine? KURWA! Dziewczyno, gdzie ty masz rozum?!

Gość nowalijjka
A moze to on mnie uwiódł, wykorzystał moją naiwność? Wchodząc ze mną do łóżka wiedział jakie moga być konsekwencje. Wina lezy po środku.

Dorośli ludzie kurwa- to ja mam 21 lat i zawsze, ale to zawsze się zabezpieczam, samymi gumkami, jeżeli coś się stanie zawsze jestem w stanie zafundować tabletkę po (miałem takie przypadki), jeżeli nie mam gumek to nie uprawiam seksu nawet jak jest zajebissta impreza i jestem pijany, a jak jesteś głupia i nieodpowiedzialna to płać. Szkoda tylko dziecka.

Gość no przecież on ją uwiódł
ona nie miała nma to wpływu, to się stało poza jej kontrolą :-O

Gość kleszcz2
Tylko glupia idiotka idzie do lozka z zonatym i to BEZ ZABEZPIECZENIA!

Gość nowalijjka
Ja już teraz nie skupiam się na tym co było bo to już nic nie znacząca przeszłośc tylko na tym co bedzie, czy pracować dalej, jak mu to powiedziec i tak dalej.

z żonatym szefem i bez zabezpieczenia. Powie facetowi, on ja wysle na skrobankę i za dwa miesiącxe zwolni. Za parę minut głupoty zapłaci zdrowiem fizycznym i psychicznym, pracą i szacunkiem do samej siebie

"A moze to on mnie uwiódł" nie potrafisz sie przed soba przyznac ze rajcowal mialas na niego ochote a bajke o uwodzeniu zostaw dla siebie.... a ze wina lezy po srodku to tutaj trudno sie z toba nie zgodzic ;)

Gość kleszcz2
Idiotka mysli, ze sie ustawila, ale prawda jest taka, ze facet ja zwolni i napsuje duzo krwi:D

Teraz masz na sumieniu niewinne dziecko (to jego z zona) ktore zapewne straci ojca.

Rzeczwyiście, teraz musisz myśleć o dziecku:) i o swoim zdrowiu. Ale żeby przespać się z cudzym mężem... Ehhh... bardzo źle zrobiłaś. A on jeszcze gorzej. I dziwnie brzmi \"uwiód mnie\" - to co, nieprzytomna byłaś? Tylko że właśnie tego się już nie odwróci. I teraz masz dobre podejście. Zajmij się wlasnym życiem, bo za szefa, który swoją żonę zdradza nie warto się brać.

kwestia winy jest tu sprawą wtórną. Ważniejsza jest kwestia tego, kto poniesie konsekwencje. Obstawiam, że ona.

Gość jfhffh
ale wy jestescie pojebani :o osz kuurwa az mnie skreca jak was czytam autorko, powiedz mu, powiedz czego od niego oczekujesz a czego nie

Gość aaaaaale tak
A moze to on mnie uwiódł, wykorzystał moją naiwność? Wchodząc ze mną do łóżka wiedział jakie moga być konsekwencje. Wina lezy po środku. Jaaaasne, a Ty biedna, bezwolna istota, bez krzty rozumu i wolnej woli :O Żałosna :O Dziecka mi szkoda.

od razu mu powiedz ze na usunięcie ciąży się nie zgodzisz nigdy! w tym przypadku jesli masz umowe o prace prawo jest po Twojej stronie! zwolnic Ciebie nie moze, w razie czego postrasz go jego własną żoną ze jej powiesz prawde - gdy oczywiście nie będzie chciał płacic za niewienne dziecko, powodzenia mimo wszystko, z każdej dziury da się jakoś wykopać (mam nadzieje!) :)

Gość tellekla
Naiwnosc jednak jest bezgraniczna.Tak samo jak glupota.Na co ty liczylas dziewczyno?Szef czy nie szef jesli sie nie zabezpieczasz idac do lozka z kimkolwiek to licz sie z konsekwencjami tego-ciaza.Chcialas to masz.

Gość frenti
Zalosna dupodajka, nie skreca sie jak patrzysz codziennie w lustro?:O Zycze ci poronienia!

Darujcie sobie ten lincz. Ona i tak już ponosi konsekwencje. Życzę szczęśliwego rozwiązania i żebyś była dobrą mamą. Jestem przeciw aborcji - skoro dziecko niewinne, to dlaczego ma zostać zabite?:(

Gość karkarkarrrr
zglos w kadrach ze jestes w ciazy. nie bedzie mogl Cie zwolnic. jemu uwazam powinnas powiedziec ze jest jego i ze niczego od niego nie chcesz, ale go informujesz. chyba ze chcesz zeby wam kase dawal, no to albo sie z nim dogadasz albo do sadu - ale wtedy dowiedzialaby sie jego zona o wszystkim. sytuacja nieprzyjemna, ale wybrniesz z tego. pamietaj ze on Cezarnej z pracy nie zwolni. za to jak wrocisz z macierzynskiego to juz bedzie mogl- wiec dobrze zebys sie z nim do tej pory dogadala

mi nie szkoda dziecka, najbardziej szkoda mi tych dzieci które już ma i jego żony. Nikogo więcej.

ja pierdole pojebalo was po huj wchodzicie na takie tematy jak nie potraficie w ogole byc obiektywne, jak macie najezdzac na kogos potrzebujacego pomocy to sie najpierw po du.. podrapcie idiotki, swiete faryzeuszki. czemu to kobieta jest zawsze winna, facet nie jest zwierzeciem rozum bozia tez mu dala tak wiec to on w tym przypadku jest odpowiedzialny bo to on ma rodzine. a ty nie przejmuj sie takimi tekstami bo to napewno nie tylko twoja wina. stalo sie, bedziesz mama!!!

Gość Szachownica080375
Już wam dziecka szkoda ;/ no i czemu? Może autorka postu będzie najlepszą matką pod słońcem? Jednak naprawdę dziwi mnie, ze dorośli ludzie a się nie zabezpieczyli. Co zrobisz... mam nadzieję, ze dasz sobie sama radę, bo z taki co zdradza żonę to źle się wiązać, bo Ciebie tez zdradzi. Może wywalczysz alimenty, może ktoś Ci pomoże. Moze wszystko się jakoś ułoży.