Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myku Myku Myk

tajemnice pod pralką do prania....

Polecane posty

Gość Myku Myku Myk

dzisiaj odsunęłam pralkę w ramach generalnych porządków - o matko czego ja to nie znalazłam! - poza masą kurzu, papierków od tamponów, proszku do prania, 2 pojemiczków do odmierzania proszku, podpaski (nowej, nie żużytej ;), pudełka po paście do zębów, tekturki po papierze, znalazłam moją kochaną bransoletkę, którą zgubiłam rok temu! :D CO WY MACIE POD SWOIMI PRALKAMI? NIE BÓJCIE SIĘ ZAGLĄDNĄĆ :d:d:d

Gość hmmmm zasadniczo to tylko kurz
sprzatam regularnie za pralka na szafkach w szafach za lozkami i nawet za szafami wtylkam miotle do przecierania kurzu...jedynie co to lodowki nie odsowam czesto i kuchenki gazowew-wiec tam pewnie ...ulala

Gość klikuklik
duuuzo spinek, bransoletek, nozyczki do paznokci, patyczki do uszu, waciki i wiele, wiele innych ;P

Gość lolka ta od bolka
tylko kurz, staram sie sprzatac co jakis czas wiec generalnych porzadkow nei potrzebuje

Gość weeessssddd
Ladaco, trzymasz podpaski pod pralką? :D

Pod pralkę nie zaglądałam, ale zerknęłam pod łóżko w sypialni. Za ciężkie, żeby podnieść, więc poświeciłam latarką i ... klocki, gumka do włosów, skarpetki, pampers (czysty chyba), szczotka do włosów, klapek, gacie, kółko od starego wózka, drobniaki, jakaś ulotka, długopis, słomki do napojów no i mnóstwo kurzy. Ehh, a to tylko pierwsza warstwa...

Pod pralkę nie zaglądałam, ale zerknęłam pod łóżko w sypialni. Za ciężkie, żeby podnieść, więc poświeciłam latarką i ... klocki, gumka do włosów, skarpetki, pampers (czysty chyba), szczotka do włosów, klapek, gacie, kółko od starego wózka, drobniaki, jakaś ulotka, długopis, słomki do napojów no i mnóstwo kurzy. Ehh, a to tylko pierwsza warstwa...

u mnie leży telefon którego nie mogę wyciągnąć od pół roku i musiałam kupić drugi :/ do tego rozwalone papiery toaletowe których nie mogę wyjąć a się rozwinęły i pospadały , trochę bielizny, ręcznik który chyba już zgnił i wałki do włosów. ogólnie syf :o