Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c-bool-ka 19

Źle zdiagnozowana ciąża

Polecane posty

Gość c-bool-ka 19

czy jest możliwe aby ginekolog pomylił sie stwierdzając u mnie ciaże?

Gość bardzo_smutna
powiedz cos wiecej, jak mamy odp ci na pytanie nie znajac szczegółów?!?!

Gość c-bool-ka 19
mam na mysli pierwszą wizyte u ginekologa w sprawie podejrzenia ciaży... czy lekarz mógł pomylić ciaże z czymś innym na przykład?Wiem że to dość głupio brzmi ale to wazne...

Bywa i tak, że ginekolog omylnie stwierdza ciążę ale to rzadkie przypadki. Jeśli robiłas test ciążowy, ginekolog wykonał badanie usg to pomyłka raczej nie możliwa.

Gość bardzo_smutna
raczej nie , a byłas juz? to naprawde mało prawdopodobne

Gość asdfm
Jeśli zrobił Ci usg a ciąża ma przynajmniej 6 tyg to napewno nie może być mowy o pomyłce. Zresztą również na podstawie badania ginekologicznego tez mógł stwierdzić ciąże.

Gość c-bool-ka 19
widzisz...powiem tak....popełniłam straszny błąd...powiedziałam mojemu facetowi że jestem w ciaży(4 tydzień)bo wiem jak bardzo tego pragnie....byłam pijana,gadałam bzdury...ale chciałam go uszczęśliwić chociaż na chwile...nie zastanawiałam sie nad skutkami ... a dzisiaj dostałam okrese rano w łóżku i on to widział...nie mam pojęcia co teraz zrobić...jak to odkręcić...dlatego pomyślalam ze powiem mu poprostu ze lekarz sie pomylil....jestem w kropce...fatalnie sie czuje...albo po prostu powiem że to zwykłe plamienia a potem będę sie z nim kochac bez zabezpieczenia i może zajde...też tego chce... on chce isc ze mną w poniedzialek do lekarza..,.nie wiem co robic...

Gość bardzo_smutna
jesli chcesz klamac powiedz e sie pomylil lekarz... ale po co kłamac? moze powiedz prawde ?? on napewno nie wie ze prawdopodobienstwo pomyłki jest nikłe wiec mogłoby to przejsc... głupio zrobiłas ://

Gość huha
coz powiedz mu prawde powinien byc wyrozumialy i sie nie wkurzyc

Gość huha
nie opierdolil cie ze bylas pijana mowiac mu o ciazy

To powiedziałaś mu, że jesteś w ciąży, lekarz to potwierdził a tak naprawdę nigdy w niej nie byłaś...? Żałosne. Po kiego grzyba okłamywać mężczyznę w taki sposób - kiedy wiadomo, ze zaraz kłamstwo wyjdzie na jaw.

Gość lutówka 2010
powiedz mu, ze byłaś u lekarza bo zaniepokoiło cię to dzisiejsze krawienie i okazało się, ze własnie przechodzisz poronienie samoistne, ze to się często zdarza itd. Jedyne mądre rozwiązanie jeśli nie chcesz go stracić !!!! W złą diagnozę lekarza nie uwierzy !!!! I na przyszłość - albo nie pij, albo nie okłamuj !!!!

Gość jggdsyi
ile macie lat??

Gość lutówka 2010
A nawet jeśli zaszłabyś teraz w ciąże to i tak chyba głupi nie jest by się połapac, ze urodzisz wcześniaka :D:D Przeciez termin porodu lekarz wyzancza na pierwszej wziycie. No a jak jednak nie zajdziesz i co wtedy ??? dlatego poronienie samoiste to najlepsze z najgorszego :P

Gość lutówka 2010
chyba że postawisz na szcerość i mu wszystko wyznasz jak na kazaniu :P

Madre rozwiazanie powiedz,ze poronilas no kurwa facet chce dziecko to moze go zalamac.powiedz,prawde,ze bylas pijana i chcialas go uszczesliwic i tak powiedzialas.Ze przepraszasz i glupio wyszlo,ale mozecie sie odrazu starac.pewnie bedzie zawiedziony,ale kto wie moze za miesiac bedziesz w ciazy powodzenia

Gość lutówka 2010
nie wymądrzaj się małpo :P

Gość c-bool-ka 19
dziękuje wam bardzo za wypowiedzi...ja mam 20 lat a on 32... strasznie żałuje tego co zrobiłam...pewnie powiem że poroniłam i poczekam szczesliwie na prawdziwą ciaże...

Nie rozumiem jak można tak kłamać? Usprawiedliwiasz się tym, że on by chciał dziecko i że dlatego tak powiedziałaś. A co by było jakby chciał abyś umarła? Popełniła byś samobójstwo czy raczej powiedziała, ze próbowałaś ale ci nie wyszło? Budujesz związek na kłamstwie a kłamstwo ma krótkie nogi.

pijana i w ciazy? i on to lyknal???? nie wiecie ze w ciazy sie nie pije...?

Gość qurka wodnaa
hehehe no właśnie :D:D on chwycił to, ze pijana powiedziałas mu o ciązy ???? chyba trochę ściemniasz. coś mi się wydaje, ze ty to całkiem na trzeźwo mu powiedziałaś

Gość gina iris
czytajac wasze wpisy zrozumialam, ze to nie tylko ja.. nie mnie tak zycie doswiadczylo. Ze jest masa kobiet ktore przez to przechodza :( bardzo ciezkie przezycie.. nawet nie wiesz ze nosisz w sobie istotke a pozniej sie dowiadujesz ze juz jej nie ma w tobie:(:( nigdy jej nie poczujesz... :( zawsze to jest jakas rana w sercu po ktorej zostanie slad i zal... i niewytlumaczenie. Nawet przy innych dzieciach bedzie sie pamietalo o tym ktorego nie mozna bylo nawet poznac i poczuc;(

gina - autorki życie nie doświadczyło, czytaj uważnie. Jaja sobie z faceta zrobiła i teraz nie wie, jak to odkręcić. Zadnej ciąży nie ma i nie było.