Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonapewnegomeza

do kobiet...

Polecane posty

Gość zonapewnegomeza

mam pytanie do kobiet.... dlaczego spotykacie sie z zonatymi mezczyznami? co oni maja takiego? ....wiecie ze maja zony, faktem tez jest ze zazwyczaj "to zolzy", zala sie ...ble, ble... jestem mezatka ale zastanawiam sie czym sie kieruja takie kobiety? nie obrazam nikogo pytam z czystej ciekawosci....

Gość ta jasne juz ci wierzymy
lepiej powiedz, ze boisz sie o swojego meza :classic_cool:

Gość zonapewnegomeza
nie, to nie tak...nie boje sie tylko pytam z czystej ciekawosci...nigdy nie bylam w takiej sytuacji zebym ja kogos albo ktos mojego meza.... pytam tych ktore juz to przezyly albo sa w trakcie takiej znajomosci....

Gość sdddddddddd c
jakoś nie myśłi się o tym że w domu czeka żona i dzieci, po prostu-- patrzysz fajny facet i już

Gość Sabadiaa
Kiedyś mój facet (oboje byliśmy w związkach) powiedział mi tak "zakazany owoc smakuje najlepiej"

Gość vanessssssssa
a myślisz ze jakie kobiety spotykają sie z żonatymi mężczyznami?? głównie mężatki...tak tak . Obie strony spotykają się , bo czegoś brakuje im w swoich własnych zwiazkach, przy czym nie chca niszczyc swojego poukładanego życia--- bo dzieci, kredyty itp. Sama tak miałam, na szczęscie skończyło sie to szybko.

Gość zonapewnegomeza
ok, bo czegos brakuje a okazja czyni zlodziejem...ale dlaczego sie decydujecie na zwiazek z zonatymi?