Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiaczkowa30

Jak skasowac archiwum gg

Polecane posty

Gość Misiaczkowa30

Wyjezdzam i boje sie ze moj maz przeczyta co tam sobie klikalam jak jego nie bylo.No z Misiem klikalismy a moj stary to pies ogrodnika.Sam nie wezmie i drugiemu nie da.Zabilby mnie jakby to przeczytal.I Misia tez.Pomozcie

Gość Misiaczkowa30
ojej wszystko trzeba po kolei?Myślałam,że można jakoś inaczej

dodam że jak jest wścibski to w góra 3 min odzyska. wszystko co do literki! jak z kimś gadasz to wyłączaj archiwum wtedy nic się nie zapisuje.

Gość Misiaczkowa30
a jak wylaczyc/Zielona jestem w necie.Pomocie to wylaczyc

Gość powaga.
rus ma racje. ale moze twoj maz nie bedzie wscibski. a jak chcesz usunac to w miare szybko i masz nowe gadu, to wystarczy, ze otworzysz archiwum, po lewej stronie klikniesz na osobe, ktorej rozmowy chcesz wykasowac, klikasz prawym i dajesz "wyczysc".

Gość 0987654rr
trzymaj przycisk "ctrl" zaznacz co ma zaznaczyc i kasuj proste

możesz też inaczej. wysyłasz listę kontaktów na serwer. odinstalowujesz gg. wchodzisz w program files najpewniej na dysku c. kasujesz folder gadu gadu. potem mój komputer- dysk c- Documents and Settings- folder z twoją nazwą urzytkownika- i tu też kasujesz folder gadu gadu. potem instalujesz od nowa i sciągasz liste kontaktow spowrotem. trochę skomplikowane. możesz też wyszukać plik archives.dat i skasować go. potem pewnie gg nie będzie chciało działać. wtedy tylko zainstalować od nowa. ale nie jestem przekonany czy to zadziała.

Gość Misiaczkowa30
Kochani jestescie.Dzieki za pomoc.Juz po sprawie

Gość Misiaczkowa30
Rus wielka buzka👄.Dzieki

właśnie sprawdziłem. wystarczy skasować archives.dat na wyłączonym gg! i włączyć od nowa. masz dziewicze archiwum ;] tylko kosz opróżnij!

Gość Misiaczkowa30
Aha no tak jeszcze kosz.Dzieki,dzieki,dzieki.Teraz to sobie z Misiaczkiem poklikamy bezkarnie

a wyłącza się archiwum w ustawieniach 2 od góry. zaznaczasz nie archiwizuj wiadomości

Gość okej okej
a w takim razie jak odzyskać archiwum? w nowym gg? help :)

Gość alinkaaaaaaaaaaa
a gdzie ten kosz?

Gość Misiaczkowa30
Juz.Rus jestes wielki.Juz zrobilam.Kurcze ale jestes madry a ja nic nie umiem w necie

Gość okej okej
na pulpicie

wiem że jestem wielki ;] a tak poważnie to zawsze chętnie pomagam. a kosz jest na pulpicie. klikasz prawym i wyczyść kosz

Gość Misiaczkowa30
Ja mam haslo na gg.Ten moj stary to przebiegly.Moglby zaniesc laptopa do informatyka a jakby ten byl doswiadczony to pewnie by sie wlamali.Hehe wydaje mu sie,ze przebiegly jest.To ja jestem lisiczka

Gość gdzie jest...
archives.dat?

Gość Misiaczkowa30
ale w koszu nic nie bylo?Mozliwe?

Setebos -> usuniętego nie odzyskasz. tylko da się odzyskać usunięte rozmowy. jeśli całe jest usunięte to nie dasz rady. http://archiwagg.prv.pl/ tu masz program do tego. poza tym google sie kłania.

Gość powaga.
ej, misiaczkowa :) powiem ci, ze zeby wlamac sie na gg nie trzeba byc doswiadczonym informatykiem. szczerze mowiac, wystarczy srednio rozgarniety gimnazjalista, ktory umie wyszukac w googlach to i owo. zreszta sprawdz sobie sama jakie to proste ;) ale spoko, moze maz nie bedzie wscibski :)

Gość okej okej
w nowym gg archiwum nie jest zapisywane w archives.dat tylko w archives. dll może ktoś będzie pomocny i powie jak odzyskać archiwum z nowego gg

Gość Misiaczkowa30
powaga ale on sie tak zna na tym wirtualnym swiecie jak i ja.Chyba,ze ktos mu pomoze

w koszu nic nie było- możliwe że jest zaznaczona opcja żeby nie przenosił do kosza tylko kasował od razu. wtedy będzie zawsze pusty. gdzie jest archives.dat- kliknij przycisk start. potem wyszukaj- pliki i foldery wpisz archives.dat i enter to się dowiesz.

Gość Misiaczkowa30
Jakby pisal na kafe jak sie wlamac na gg zony to mu nie pomagajcie.Nie umiecie i juz

Gość Misiaczkowa30
aha to chyba tak jest bo kiedys tez klikalam i pusty byl Rus❤️

okej okej wpisz w google "odzyskać archiwum z nowego gg" a zobaczysz jakie cuda można znaleźć ;]