Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Jestem imitacja faceta

Polecane posty

tez czuje sie bezsilny i tez chce wyjechac.mobilizuje sie,znajde jakis impuls i w koncu to zrobie. łudze sie ze na zachdozie ludzie sa bardziej tolerancyjni i mozna czuc sie bardziej bezpiecznym w swojej wlasnej skorze tu niestety za wyglad mozna byc wysmienaym albo oberwac co za pierdolony ciemnogrod

Gość taki jeden2
Mowie ci Polska to kraj rowizjajacy sie i nie tylko pod wzgledem gospodarczym. Na zachodzie w wielkim miescie mozesz wyjsc nawet w gaciach na ulice do sklepu i nikt na ciebie krzywym okiem nie spojrzy. No moze troche przesadzilem ale tam nikt nie patrzy sie na to jak wygladasz.

Gość taki jeden2
Wszycy ci beda pierdolic zebys byl pewny siebie, ale to nie jest tak naprawde twoj problem tylko problem tego pieprzonego spoleczenstwa, ktore wpedza cie w kompleksy.

Gość strażnik tajemnej pieczęci
za autora topicu napiszę wyjazd nic nie da sam w sobie bo nasze problemy jadą razem z nami wyjazd nie zadziała jeśli będzie ucieczką od siebie samego poza tym to także chyba jest zbyt trudne mówi się i zapewne słusznie że każdy jest kowalem swojego losu tylko, że nie każdy kuje takim samym młotem są różne kowadła a sam materiał bywa rozmaitej jakości co nie zmienia faktu, że z pięknego stopu można wykuć byle co a z marnego coś w miarę przyzwoitego kluczem do sukcesu jest pragnienie być kowalem dobrym kowalem jeśli to pragnienie spontaniczne i naturalne u dzieci zamarło w procesie dorastania, socjalizacji potem jest bardzo trudno nawet zdać sobie sprawę z tego co jest prawdą o nas samych a co przykleiło się do nas jak gówno często za sprawą ludzi, którzy zawsze są skłonni do bezinteresownego okrucieństwa rozumiem, cię kolego, przynajmniej trochę, chociaż skala moich problemów, zapewne nie była tak duża w porównaniu do ciebie

Gość kojot dba o sukę
a mi się podobasz masz w sobie jakiś magnetyzm niegrzecznego zwierzaka :P czas ciebie ujarzmić icha

Gość taki jeden2
Nie iwem czy nic nie da. To co on ma zrobic udawac ze jest inaczej niz jest ? Nawet jak dzis go pocieszymy to jutro znajdzie sie jakis kretyn/kretynka ktorzy uswiadomiom mu ze jednak nie jest nic wart. Wg mnie nie w nim tkwi problem tylko w glupim spoleczenstwie. Nie calym ale wiekszosci.

ja wiem ze polska sie stale rozwija.szkoda ze nie pod wzglem tolerancji a ja coraz czesciej lapie doly,coraz czscej placze.czuje ze testosteronu nie ma we mnie juz w ogole.nie wiem co bedzie z kazdym nastepnym dniem. nie wiem co mnie zmusi do postawienia pierwszego kroku

\"odzaju \"weź sie w garść\", \"kop w d**ę\" dają jedynie tacy, którzy nie mają pojęcia o depresji, która ma charakter utrwalony i de facto jest częścią natury danej osoby\" nie ma to jak diagnozować depresję przez kabel :D równie dobrze może to być mocna introwersja + poczucie, że nie spełnia się wymagań kulturowych chociaż komuś jest z tym ok, z tym że nie jest taki jak większość, a problem pozostaje na płaszczyźnie akceptacji różnicy między swoimi predyspozycjami a wciskanym od małego obrazem słusznego świata :P

w kwestii społeczeństwa fakt na zachodzie, ludzie są bardziej tolerancyjni, nie mają tej maniery gapienia się na innych ale czy to załatwia cały nasz problem..?

jesli chodzi o wyjazd to rzeczywiscie ,moze i bede sie w innym miejscu na ziemii czul swobodniej ale nikt nie da mi gwarancji ze odnajde tam szczescie ja nigdy nie uslyszalem slowa kocham.

Gość taki jeden2
I wiem co mowie, bo bylem na zachodzie i tam dopiero poczulem ze zyje, a tez mam kompleksy. Niestety caly czas mieszkam w Polsce na slale, a tutaj jak sie wyrozniasz w pozytywnym czy negatywnym znaczeniu to musisz dostac po nosie bo odstajesz od normy !!!!

skoro wymagasz tolerancji i kultury, sam ją zachowaj, bo w Twoich wypowiedziach jest ich brak, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo to dość żałosne

brakuje mi w ludziach otwartosci i zyczliwosci dziwic sie ze jestesmy jacy jestesmy skoro otoczenie nas zabija jak juz mowilem na poczatku-ja siebie akceptuje,szkoda ze inni juz nie

jakbyś akceptował, to nie wymieniałbyś po kolei jaki to jesteś do "dupy"

zapomnialem jeszcze o czyms wspomniec marze o pieknej dziewczynie ktorej nigdy nie bede miec a wiecie dlaczego? bo marzenia nie bola

Gość olerowac mozna brzydkich
ale oni winni zaczac od siebie. jak widze na ulicy brzydkiego i w dodatku zapitego, to mam ochote mu przywalic

Gość taki jeden2
Brzydki Niski Beznadziejny bo moze maja wiecej kasy.

bnb :D może jesteś brzydki, może niski ale beznadziejny to już NIE :p wciąż cię ponosi intelekt i talent polemiczny i ci się wizerunek kafeteryjny psuje :D oczywiście, że masz rację, nie po kablu się diagnozuje ale ja nie diagnozę stawiałem bo nie jestem lekarzem a jedynie odnosiłem się na podstawie własnych doświadczeń i obserwacji do problemu ładnie to ująłeś ale tak się składa, że nasz obraz samych siebie, w znacznej mierze wynika z postrzegania się w ramach danej kultury kultury bywają mniej lub bardziej opresyjne ale nikt z nas nie żyje w próżni zatem nim się zwali wszystko na opresyjną socjallizację dobrze jest zanalizować siebie w relacji do świata takim jaki jest a nie jakim powinien być co sam często sugerowałeś :D

Gość taki jeden2
Moze masz troche racji ale tam i tak spoleczenstwo jest bardziej tolerancyjne nie to co w Polsce. Na pewno poczulby sie lepiej w takim NY np.

"wciąż cię ponosi intelekt i talent polemiczny" nie wiem czy dorównywanie intelektem idiotom to taki wyczyn... bo jak wszyscy wiedzą i ktoś tu kiedyś pisał, bardzo mi sie to hasełko spodobało, "kafe to niszowe forum dla idiotów" 🖐️

"Moze masz troche racji ale tam i tak spoleczenstwo jest bardziej tolerancyjne nie to co w Polsce. Na pewno poczulby sie lepiej w takim NY np." Mała firma podupada finansowo. Szef przychodzi do swych kilku pracowników. - Wiecie, że nie wiedzie się nam ostatnio najlepiej. Niestety, muszę kogoś zwolnić. Nie podjąłem jeszcze decyzji kogo. Może ktoś z Was dobrowolnie odejdzie? Zastanówcie się. Wszyscy spojrzeli po sobie. Murzyn mówi: - Mnie nie możesz zwolnić. To byłby rasizm! - Mnie też nie - mówi jedyna kobieta - to byłby seksizm! - Mnie tymbardziej - odzywa się kulawy dziadek - to byłaby dyskryminacja niepełnosprawnych! Spojrzenia wszystkich powędrowały w kierunku młodego, pracowitego człowieka. - Hmmm - mówi powoli chłopaczek - coś mi się ostatnio zdaje, że chyba jestem gejem... i tyle w ramach komentarza :O 🖐️

Gość goralica
Piszesz greq ze marzysz o pieknej dziewczynie,ze z brzydka nie bedziesz po to tylko zeby z kims byc.Czyli tez oceniasz ludzi po wygladzie i z gory skreslasz brzydkie dziewczyny.Jestes dokladnie taki sam jak "twoi oprawcy" wiec nie dziw sie ze ludzie wytykaja cie i wysmiewaja skoro ty tez z gory zakladasz ze nie chcesz miec brzydkiej laski.A tak na marginesie to z tego co piszesz ksieciem z bajki nie jestes zebys takie wysokie wymagania co do uridy stawial dziewczynom!!!!!

ahahahah rozumiem ze za marzenia sie placi i ludzie maja swiete prawo mnie wysmiewac akurat ja nie drecze brzydkich dziewczyn i jak juz powiedzialem - marzenia nie bola doczytaj co napisalem a pozniej krytykuj

Gość goralica
Nie dreczysz ale uwazasz ze sa gorsze.Zreszta same twoje slowa-brzydkie dziewczyny!!!Kto ci dal prawo oceniac czy sa ladne czy brzydkie skoro piszesz ze sam nie chcesz byc oceniany i boli cie ze ludzie nazywaja cie brzydkim.Uwazam ze twoj problem nie polega na brzydocie tylko braku kultury,chamstwie i tym ze prezentujesz soba i swoimi wypowiedziami poziom mniej niz zero!!!!!Dno!!!!

Gość taki jeden2
To samo moznabyloby powiedziec o kobietach tylko ich oczywiscie nie skrytykujesz jesli oceniaja tutaj na forum kogos tylko po wygladzie ?

Gość strażnik tajnej pieczęci
bnb moje bezpośrednie doświadczenia z bywalcami tego forum odbiegają od obiegowych opinii bywa tu trochę ludzi całkiem bystrych po prostu jeśli ktoś czyta ze zrozumieniem kilkadziesiąt książek rocznie i nie są to hity z top listy to już wyrasta na mędrca zarówno na kafe jak i pośród społeczeństwa a że daleko nam do filozofów :D no cóż filozofia to dopiero nisza między innymi dlatego właśnie nie mam licznych znajomych bo i tak nie miałbym z nimi o czym gadać po 15 minutach ale zawsze zostaje mi bnb :classic_cool: