Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Garbata edzia

Pasuje na wesele??

Polecane posty

Go艣膰 Daniel Nieolbrychski
chyba Wyspia艅skiego

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Garbata edzia
Hehhe mo偶e by膰 i Wyspia艅skiego :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Garbata edzia
O Nibys super 偶e zajrza艂a艣. Musze przyzna膰, 偶e liczy艂am na Twoj膮 opini臋. Mo偶esz mi doradzi膰 jakie buty i dodataki b臋da do niej pasowa膰. W prawdzie nie jestem przekonana czy aby napewno taka sukienka pasuje na wesele, ale niedawno dosta艂am paczk臋 od mamy i w艂a艣nie m.in ona w niej by艂a. Pomy艣la艂am, 偶e je偶eli co艣 fajnego do niej dobior臋 to nie b臋de nic nowego kupowa膰:)

Udost臋pnij ten post

widzia艂am pytanie jednak musia艂am odej艣膰 od komputera:) z t膮 sukienk膮 masz du偶o mo偶liwo艣ci. wybra艂a bym 2 kolory z sukienki na dodatki. poza nimi pasuje mi jeszcze srebrny. sukienka jest zwiewna wi臋c zdecydowa艂abym si臋 na sanda艂y. nie koniecznie delikatne paseczki. mo偶e co艣 na s艂upku nie wiem co masz w szafie ani co lubisz. b臋d膮 do niej pasowa膰 i gladiatorki i ozdobne szpilki. w zale偶no艣ci od but贸w dobra艂a bym torebk臋. co艣 ma艂ego np. kopert贸wk臋 do tego szal lub bolerko bo 偶akiet wydaje mi si臋 zbyt ci臋偶ki do tej sukienki. pisze og贸lnie bo bardzo wiele rzeczy b臋dzie pasowa膰 do tej sukienki. wiem niestety 偶e to ma艂o pomaga jak brak pomys艂u wi臋c wybra艂am kilka pomys艂贸w: 1. czarne sanda艂y na s艂upku z grubszymi paskami + metalowa torebka z kamieniami (s膮 takie w sklepach indyjskich lub w zarze widzia艂am ostatnio tak膮 nie mog臋 znale藕膰 tego na internecie;/) + kolczyki srebrne postarzane z czarnymi kamieniami + grafitowy/ ciemno szary szal z dzianiny. 2.szmaragdowe sanda艂y (fajnie wygl膮daj膮 czarne podeszwy i paski w zieleni) + czarna kopert贸wka (mo偶e taka z kokard膮 na ca艂ej szeroko艣ci, lub jakimi艣 kamieniami) + szmaragdowy szal lub dzianinowe bolerko + wisiorek z szmaragdowym kamieniem 3.fioletowe zamszowe sanda艂y + ma艂a torebka zamszowa mo偶e taka z fr臋dzlami czarna/fioletowa + srebrne kolczyki i wisiorek prze藕roczyste cyrkonie/szkie艂ka + ciemno szare bolerko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 garbata edzia
O super dziekuje Ci bardzo za odpowied藕:) Moja siostra wymy艣li艂a 偶ebym za艂o偶y艂a 偶贸艂te peep toe do tego musztardow膮 kopert贸wk臋. O bolerku nawet nie pomy艣la艂am szczerze m贸wi膮c... Nie wiem czy takie zestawienie b臋dzie trafne, jako艣 tak pstrokacie mi si臋 wydaje. Z Twoch propozycji 2gi zestaw bardzo mi sie podoba :)

Udost臋pnij ten post

musztardowy tak偶e pasuje:) akurat to b臋dzie naj偶ywszy zestaw do tej sukienki. wtedy stonowana bi偶uterie bo wydaje mi si臋 偶e torebka i buty wystarcz膮 w 偶ywym kolorze. co艣 delikatne z srebra lub jakie艣 drobne czarne koraliki. co do bolerka to my艣l臋 ze w tym wypadku czarne b臋dzie odpowiednie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 garbata edzia
Dzi臋kuje Ci 艣licznie! :) 馃尲

Udost臋pnij ten post

prosz臋:) pochwal si臋 na co ostatecznie si臋 zdecydowa艂a艣:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 garbata edzia
Jutro wybior臋 sie na zakupy jak znajde jakie艣 interesuj膮ce buty to kupi臋 i wtedy dopasuje wszystko tak jak m贸wi艂a艣 w zestawie nr 2 , a je偶eli nie to za艂o偶e 偶贸lte buty i musztardow膮 kopert贸wk臋, do tego czarne bolerko i czarn膮 bransoletk臋. Zastanowi臋 si臋 jeszcze czy doda膰 co艣 na szyj臋, czy tylko kolczyki, Nie chcia艂abym wygl膮da膰 jak choinka

Udost臋pnij ten post

wydaje mi si臋 偶e albo jedno albo drugie. nie lubi臋 nosi膰 pe艂nego zestawu bransoletka kolczyki wisiorek czuj臋 si臋 wtedy taka obwieszona;/ przestrojona wr臋cz. zale偶y te偶 jakie b臋d膮 je艣li delikatne to jak najbardziej jednak ciekawiej wed艂ug mnie b臋dzie wygl膮da膰 co艣 wi臋kszego w zestawie bransoletka plus kolczyk b膮d藕 bransoletka i wisiorek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotka222
nie

Udost臋pnij ten post