Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczepieczoneee

powiedzieć??

Polecane posty

Gość kurczepieczoneee

hej, powiedziec chlopakowi, ze sie masturbuje? co sadzicie? mowic chlopu, czy nie? czekam na wasze opinie..

Gość kurczepieczoneee
ktos jeszcze sie wypowie? ;)

Gość kurczepieczoneee
nie pytał.. ale to troche bedzie przeszkadzać pozniej, bo planujemy sie pobrac.. no i wiecie, on mnie bardzo zaspokaja, bardzo, tylko, ze jestem uzalezniona od wlasnej palcowki... hmm..

Gość kurczepieczoneee
moze i masz racje... a moze ktos jeszcze ma zdanie na ten temat?

Gość Baska_A
Powiedz Powiedz jeszcze sie zdziwisz jak on Ci odpowie - A JA TEŻ! - i wtedy sie pobierzecie! Czyż to nie szczęśliwe???? pozdro

Gość kurczepieczoneee
a nikt nie miał podobnie? wiem, wiem, kazdy facet jest inny.. no ale jakie sa wasze opinie?

Gość niemm
zapytaj jego najpierw

Gość kurczepieczoneee
eh, to sie przeciez domysli jak mu nasciemniam w stylu, co bys zrobil, gdyby twoja dziewczyna sie masturbowala.... z reszta pytam was nie jego.. moze poradzi ktos mily??

powiedz mu co ci szkodzi ;) zawsze też możesz zaproponować wspólną masturbację (masturbację nie seks)

Gość ja masturbuje sie w obecnosci
mojej zony. Podniecona zaczyna tez sie masturbowac. jest ok.

Gość kurczepieczoneee
a co jesli sie pogniewa? strach ma wielkie oczy... ;/

Gość grrl
Yyy a myslisz, ze on nie wie, że sie onanizujesz? Poza tym to cos normalnego, po drugie facetów podnieca pieszcząca się kobieta na ich oczach.

Gość grrl
Dziewczyno ty sie po porstu wstydzisz, ze to robisz. Ja nie moge przecież to cos normalnego ;/

Gość kurczepieczoneee
slyszalam o stereotypie.. (walic je..) ze to facet ma zaspokajac kobiete... i kropka.. i moj men chyba do takich nalezy co tak uwazaja... o.o... ale chce byc szczera z moim menczyzna, tylko sie boje, ze go uraze albo cos... :(

A Ty chciałabyś usłyszeć od swojego faceta : - kochanie ja dwa razy dziennie walę konia i przy tym myślę o tej cycatej blondynie co mieszka naprzeciwko :D

Gość kurczepieczoneee
ale sie nabijacie.. ja tu porady szukam a tu takie h*jostwo.. no dzieki wielkie..

Gość grrl
"slyszalam o stereotypie.. (walic je..) ze to facet ma zaspokajac kobiete... i kropka.. i moj men chyba do takich nalezy co tak uwazaja... o.o... ale chce byc szczera z moim menczyzna, tylko sie boje, ze go uraze albo cos... " po pierwsze to nie żadne stereotypy, tylko tak ma byc że facet ma sie postarac bo jest w końcu mężczyzna, bo oni prawie zawsze maja przyjemność, a z kobietami jest troche trudniej. o drugie z tego co piszezz to jestes chyba jakąś małolata co za wiele nie wie o seksie. mała, twój men tez sobie strzepuje ;] weług statystyk, ok 92% męzczyzn sie masturbuje. ;]

Gość kurczepieczoneee
heh, nie jestem małolatą, mam 21 lat, tylko , że nie wiem za dużo o tych sprawach.. więc zapytałam. pzdr.

Gość silla
dla mnie masz kobieto sztuczny problem, która z nas tego nie robi nawet mając najlepszego chłopa? Ja bym nic nie mówiła a jakby spytał to bym powiedziała, żaden wstyd, myślisz ze on tego nie robi? Matko kochana, ja to robie czasem, mąż też i nikt nie ma z tym problemu, po oc ściemniać jak to jest całkiem naturalna sprawa? I w ogóle co to za problem jest?

Gość a moj maz jest zazdrosny
o to ze ja sie masturbuje :O Teraz już mu się nawet do tego nie przyznaję i mam cholerne wyrzuty sumienia jak mi sie zdarzy :O A tak to lubie ;( Sex z nim jest cudowny, ale moje paluszki to co innego:D

Gość gramofonohaszoholik
skoro Cie zaspokaja to nic mu nie mow, po co ma sie dolowac, pomimo ze mu powiesz ze Ci z nim dobrze to i tak bedzie myslal ze udajesz orgazmy i wogole nie bedzie chcail pozneij Cie bzykac, proste, wiec nic nie mow i strzelaj sobie dalej, chyba ze przy nim to inna sprawa.

Gość ale masz problem no nie moge
To zupelnie normalne i nie masz sie czego wstydzic! Ja sie czesto masturbuje i mój facet o tym wie. Poza tym ja mam ochote na seks non stop, a jak on jest w pracy albo jest zbyt zmeczony to ja sie masturbuje. Czasem mam ochote na seks a on mówi, ze jest zestresowany i zmeczony i nie ma ochoty. ja wtedy sie zaczynam masturbowac i on mimo, ze nie chcial na poczatku to nabiera ochoty. Poza tym to na poczatku mielismy zwiazek na odleglosc wiec on mi kupil wibrator i kochalismy sie przez telefon.

Gość figa25
Nie tylko powiedzieć ale i pokazać. W ogóle wzajemny pokaz bardzo dobrze instruuje partnera jak najlepiej zaspokajać. Jak się ktoś tego wstydzi to coś nie tak jest w związku. A jak to ładnie popatrzeć, szczególnie faceci uwielbiają takie pokazy.